هشدار به استفاده کنندگان از نمک دریا
انتخاب
|
چندرسانهای
|
چهارشنبه، 19 دی 1397 - 23:01
خواص نمک دریا، نمک دریا برای پوست، خواص شگفت انگیز نمک دریا… حتما اگر اهل اینترنت باشید از این مطالب دیده اید. البته غیر از اینترنت بر در و دیوار شهر و حتی عطاری ها از خواص نمک دریا کم نمی بینیم.

خلاصه خبر
دلیل این مضر بودن هم این است که فاضلاب صنایع و کارخانجات متعدد به آب دریا سرازیر شده و نمکهای موجود در دریا به انواع فلزات سنگین آلوده میشود.
نمک دریا به نمک حاصل از تبخیر آب دریا یا یک بدنه شور آب گفته می شود اما امروزه تمام نمک های موجود در بازار از اقیانوس ها گرفته نمی شوند و از نمک های مدفون در زیر آب دریا در برخی نقاط به دست می آیند.
دکتر زهرا عبداللهی سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مدتی پیش گفت:« نمک دریا علاوه برداشتن نا خالصیها، دارای میزان کم ید و یا حتی فاقد ید است که نیاز روزانه به ید را تأمین نمیکند و نمیتواند املاح دیگر مانند منیزیم و کلسیم را تأمین کند.
مقدار کلسیم و منیزیمی که نمک دریا به بدن میرساند آن قدر ناچیز است که کاملاً قابل چشم پوشی است ضمن این که، این املاح را از سایر منابع غذایی میتوان دریافت کرد.
در واقع این نمک ناخالصیهای فراوانی دارد که عمدهترین آنها، سولفات کلسیم و گچ است که به دلیل سفید بودن، قابل تشخیص از اصل نمک نیست.
نمک تصفیه شده نمکی است که طی فرآیندی در کارخانه، تمامی ناخالصی های نامحلول در آن مانند فلزات سنگین و همچنین ناخالصی های محلول مانند آهک، شن و ماسه حذف میشود.
برای تهیه نمک یُددار، نمک با مقدار بسیار کمی از نمکهای یُد (مانند یدات پتاسیم) مخلوط می شود تا ید مورد نیاز بدن را تأمین کند و نگذارد کمبود ید در بدن باعث بروز بیماری هایی چون تیروئید شود.
نمک دریا به نمک حاصل از تبخیر آب دریا یا یک بدنه شور آب گفته می شود اما امروزه تمام نمک های موجود در بازار از اقیانوس ها گرفته نمی شوند و از نمک های مدفون در زیر آب دریا در برخی نقاط به دست می آیند.
دکتر زهرا عبداللهی سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مدتی پیش گفت:« نمک دریا علاوه برداشتن نا خالصیها، دارای میزان کم ید و یا حتی فاقد ید است که نیاز روزانه به ید را تأمین نمیکند و نمیتواند املاح دیگر مانند منیزیم و کلسیم را تأمین کند.
مقدار کلسیم و منیزیمی که نمک دریا به بدن میرساند آن قدر ناچیز است که کاملاً قابل چشم پوشی است ضمن این که، این املاح را از سایر منابع غذایی میتوان دریافت کرد.
در واقع این نمک ناخالصیهای فراوانی دارد که عمدهترین آنها، سولفات کلسیم و گچ است که به دلیل سفید بودن، قابل تشخیص از اصل نمک نیست.
نمک تصفیه شده نمکی است که طی فرآیندی در کارخانه، تمامی ناخالصی های نامحلول در آن مانند فلزات سنگین و همچنین ناخالصی های محلول مانند آهک، شن و ماسه حذف میشود.
برای تهیه نمک یُددار، نمک با مقدار بسیار کمی از نمکهای یُد (مانند یدات پتاسیم) مخلوط می شود تا ید مورد نیاز بدن را تأمین کند و نگذارد کمبود ید در بدن باعث بروز بیماری هایی چون تیروئید شود.