خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش چشمگیر بودجه قرآنی کشور در سال ۱۳۹۹

مشرق | اقتصادی | یکشنبه، 17 آذر 1398 - 11:39
لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور درحالی امروز تقدیم مجلس شد که در این لایحه، بودجه فعالیت‌های قرآنی کشور با عنوان بودجه «صندوق مشارکت توسعه فرهنگ قرآنی» با کاهش ۸۰ درصدی به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان ارائه شده است.
بودجه،مبلغ،قرآني،تومان

به گزارش مشرق، لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور صبح امروز توس رئیس جمهور تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.
در این لایحه مبلغ بودجه فعالیت‌های قرآنی با عنوان بودجه «صندوق مشارکت توسعه فرهنگ قرآنی» در سال ۱۳۹۹ به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان از سوی دولت پیشنهاد شده که این مبلغ در مقایسه با بودجه ۱۰۰ میلیارد تومانی امسال ۸۰ درصد کاهش داشته است.
البته بودجه قرآن سال ۱۳۹۸ هم از سوی دولت به مبلغ ۴۰ میلیارد تومان پیشنهاد شده بود که با پی‌گیری برخی نمایندگان سازمان برنامه و بودجه آن را به مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش داد که البته فعلاً ریالی از آن هم پرداخت نشده است.
پرداخت بودجه قرآن اتفاقی است که از سال ۱۳۹۰ باهدف توسعه فرهنگ قرآنی در کشور آغاز شده که تا در گزارشی مفصل نوسانات و کاهش شدید آن بزودی تقدیم می‌شود.