سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لاوروف: کمیته قانون اساسی سوریه از موضوعات نشست سوچی است

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 24 بهمن 1397 - 13:58
وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که کشورهای ضامن روند آستانه در نشست سوچی مسأله کمیته قانون اساسی سوریه را بررسی خواهند کرد.
روسيه،سوريه،كميته،اساسي،موضوع،قانون،سوچي

وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که کشورهای ضامن روند آستانه در نشست سوچی مسأله کمیته قانون اساسی سوریه را بررسی خواهند کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، سرگئی لاوروف، وزیرخارجه روسیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای لسوتویی خود درباره کمیته قانون اساسی سوریه عنوان داشت: موضوع کمیته قانون اساسی سوریه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این موضوع در حال حاضر موضوع گفت‌وگوی متخصصان ما است که به منظور آماده‌سازی توافق‌نامه‌های رؤسای سه‌گانه (ایران، روسیه و ترکیه) در نشست فردا انجام می‌شود.
وی درباره اوضاع ادلب نیز گفت: ادلب یکی از محورهای اصلی دیدار ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه و رجب طیب اردوغان، همتای ترکیه‌ای وی در سوچی خواهد بود.
در حال حاضر جبهة النصرة بر ۹۰ درصد از اراضی ادلب تسلط دارد و نمی‌توان با عناصر تروریستی گفت‌وگو کرد.
وزیر خارجه روسیه تاکید کرد: ما حل و فصل درگیری‌های سیاسی و داخلی چه در سوریه و چه در ونزوئلا از خارج را رد می‌کنیم و مسکو از دمشق در محکومیت حملات اخیر ائتلاف بین‌المللی به دیرالزور از سوی شورای امنیت حمایت می‌کند.
انتهای پیام