خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهاسازی 125 خودرو گرفتار در برف در کرمانشاه

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 17 آذر 1398 - 09:37
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به 125 خودرو گرفتار در برف در محورهای استان طی شب گذشته خبر داد.
احمر،هلال،امداد،كرمانشاه،نجات،محور،برف،جمعيت،خودرو

ایسنا/کرمانشاه معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به 125 خودرو گرفتار در برف در محورهای استان طی شب گذشته خبر داد.
عادل شفیعی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اقدامات امداد و نجات هلال احمر طی شب گذشته (16 آذر) و به دنبال بارش برفی که داشتیم، گفت: در محور گیلانغرب و حوالی روستای "داربادام" به 125 خودرو گرفتار در برف و 485 مسافر این خودروها امدادرسانی داشتیم و اقلام خوراکی بین مسافران توزیع شد.
وی ادامه داد: در محور حمیل به ایلام 61 نفر و در محور روانسر به پاوه نیز 26 نفر به صورت سرپایی از خدمات هلال احمر برخودار شدند و اقلام غذایی بین آنها توزیع شد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از انتقال شش فرد مجروح که به دلیل سرما و گرفتاری در برف دچار مشکل شدند به مراکز درمانی هم خبر داد و عنوان کرد: این افراد در محور گیلانغرب و روانسر بودند.
شفیعی از وقوع پنج فقره تصادف در محورهای بیستون به کرمانشاه، سرپل‌ذهاب به قصرشیرین، کرمانشاه به اسلام آبادغرب و سنقر به میانراهان هم یاد کرد و افزود: عملیات رهاسازی برای 9 نفر در این حوادث انجام شد و آنها را تحویل همکاران اورژانس دادیم.
وی اظهار کرد: در زمینه کمک به رفع آبگرفتگی منازل شهروندان نیز 12 عملیات در شهرستان‌های کنگاور و سرپل‌ذهاب داشتیم.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه با بیان اینکه این فعالیت‌ها با همکاری 15 تیم 10 نفره انجام شده، خاطرنشان کرد: 18 دستگاه آمبولانس و 15 خودرو امدادی نیز پای کار بود.
انتهای پیام