خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید گوشی ارزان قیمت توسط وان پلاس

مهر | دانش و فناوری | یکشنبه، 17 آذر 1398 - 09:14
وان پلاس بعد از سال ها تولید گوشی های گران قیمت حالا قصد دارد باز هم یک گوشی ارزان قیمت به نام وان پلاس ۸ لایت تولید کند.
پلاس،وان،گوشي،نمايشگر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، آخرین بار وان پلاس گوشی ارزان قیمتی به نام وان پلاس ایکس تولید کرده بود و حالا تصاویری از گوشی ارزان جدید این شرکت به نام وان پلاس لایت منتشر شده است.
این گوشی از نظر ظاهری و امکانات شباهت هایی با وان پلاس ۸ و وان پلاس ۸ پرو دارد، اما از نظر قابلیت های سخت افزاری از آنها ضعیف تر است.
وان پلاس لایت تنها دارای دو دوربین در پشت خود است و این در حالی است که گوشی های گران تر وان پلاس دارای سه دوربین در پشت خود هستند.
همچنین در این گوشی از نمایشگر فراگیر هم خبری نیست.
گفته می شود این گوشی مجهز به نمایشگر ۶.۴ یا ۶.۵ اینچی بوده ولی بعید است این نمایشگر از نوع «او – لد» و دارای نرخ تازه سازی صفحه ۹۰ هرتز باشد.
وان پلاس هنوز در مورد قیمت این گوشی اطلاع رسانی نکرده، اما بعید به نظر می رسد این رقم بیش از ۲۰۰ دلار باشد.