خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سطح جاده های زنجان خیس و لغزنده است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 17 آذر 1398 - 08:19
زنجان-رئیس پلیس راه استان زنجان،گفت: با توجه به بارش باران و برف، سطح جاده های استان زنجان خیس و لغزنده است.
زنجان،استان،بارش،برف

سرهنگ عباس مظفری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به بارش باران و برف ، سطح جاده های استان زنجان خیس و لغزنده است که در این میان رانندگان با حوصله و دقت رانندگی کنند.
وی اظهار کرد: با توجه به بارش برف در برخی از مناطق استان زنجان،مه غلیظ و کولاک در گردنه های کوهستانی استان حاکم است و رانندگان از سفرهای غیرضروری در این محورها خوددارای کنند.
رئیس پلیس راه استان زنجان،گفت: همچنین با توجه به بارش باران و برف، مه موضعی در محورهای زنجان به دندی، زنجان به بیجار، زنجان به طارم، زنجان به خدابنده، خدابنده به ابهر و تهم به چورزق حاکم است.
مظفری ابراز کرد: رانندگان حتما برای تردد در گردنه های کوهستانی از زنجیر چرخ استفاده کنند.