خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۴ نفر از حوزه خرمشهر برای انتخابات مجلس ثبت‌نام کردند

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 آذر 1398 - 21:26
خرمشهر - معاون سیاسی فرمانداری خرمشهر از پایان ثبت‌نام داوطلبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در خرمشهر و ثبت‌نام ۳۴ نفر از این حوزه خبر داد.
خرمشهر،داوطلبان،انتخابات،نفر

احمد زابلی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: امروز و با پایان مهلت تعیین‌شده ثبت‌نام داوطلبان شرکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۳۴ نفر شامل دو زن و ۳۲ مرد با ثبت‌نام کاندیداتوری خود را برای این دور از انتخابات اعلام کردند.
وی افزود: سه نفر از داوطلبان از تهران اقدام به ثبت‌نام کردند و از میان ۳۱ نفری که به ستاد انتخابات خرمشهر مراجعه کردند که دو نفر از آن‌ها زن بودند.
معاون سیاسی فرمانداری خرمشهر بابیان اینکه روند ثبت‌نام داوطلبان بدون مشکل انجام شد، افزود: شمار افراد ثبت‌نام‌شده در خرمشهر به نسبت دوره‌های گذشته بیشتر بوده است.
وی، فردا را تاریخ آغاز روند تعیین صلاحیت‌ها در خرمشهر اعلام کرد و گفت: طبق قانون فردا روند تعیین صلاحیت‌ها در خرمشهر نیز آغاز می‌شود.
زابلی به داوطلبان توصیه کرد تبلیغات خود را در زمان قانونی انجام دهند و گوشزد کرد که تبلیغات زودهنگام توسط نامزد انتخاباتی یا افراد منتسب به وی درروند تائید صلاحیت‌ها اثرگذار است.