خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۱۵ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات مجلس در استان البرز

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 آذر 1398 - 20:19
کرج - رئیس ستاد انتخابات استان البرز گفت: میزان مشارکت داوطلبان شرکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نسبت به دوره گذشته با افزایش ۱۵ درصد همراه است.
ثبت،انتخابات،نتايج،نفر،مجلس،شوراي

به گزارش خبرنگار مهر، نورمحمد فردی شامگاه شنبه از سایت ثبت نام داوطلبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی (مرکز حوزه انتخابیه فرمانداری کرج، فردیس و اشتهارد)، اظهار کرد: این آمار بر اساس آخرین ساعات ثبت نام از کاندیداهای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی است که نتایج قطعی آن تا ساعتی پس از مهلت قانونی به سمع و نظر مردم خواهد رسید.
وی افزود: تاکنون ۳۳۲ نفر نسبت به ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اقدام کرده اند که از این تعداد ۲۸۷ نفر از کرج و ۴۴ نفر از ساوجبلاغ هستند.
وی میانگین سنی ثبت نام شدگان را بین ۳۰ تا ۵۰ سال عنوان کرد و گفت: بخش قابل توجهی از این افراد کارمند هستند و مابقی از مشاغل دیگر هستند.
رئیس ستاد انتخابات استان البرز اعلام نتایج نهایی را به ساعاتی دیگر موکول کرد و گفت: در جلسه امشب در محل استانداری آمار نهایی ثبت نام شدگان اعلام خواهد شد.
به گفته فردی بر اساس روز شمار انتخابات از فردا به مدت ۱۰ روز روند بررسی صلاحیت ثبت نام شوندگان از سوی هیئت های اجرایی و نظارت بررسی و تا ۲۷ آدرماه نتایج اعلام خواهد شد.