خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگاهی به آثار موسیقیایی هوشنگ ظریف در «خنیاگران»

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 16 آذر 1398 - 17:11
برنامه «خنیاگران» رادیو فرهنگ امروز شنبه ۱۶ آذر به بهانه سالروز میلاد هوشنگ ظریف زندگی و آثار وی را مورد بررسی قرار می دهد.
موسيقي،راديو،خنياگران،ظريف،فرهنگ،برنامه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رادیو فرهنگ، برنامه «خنیاگران» امروز در سالروز میلاد هوشنگ ظریف استاد تارنوازی به زندگی و آثار وی اختصاص یافته است.
هوشنگ ظریف ۱۶ آذر ماه سال ۱۳۱۷ در تهران به دنیا آمد و پس از پایان دوره ابتدایی وارد هنرستان موسیقی شد.
ظریف علاوه بر تار با نواختن سه‌تار و تنبک آشنایی کامل دارد و شاگردان متعددی را تعلیم داده‌است.
برنامه «خنیاگران» کاری از گروه کتاب رادیو فرهنگ است که پژوهش های مکتوبی را که در حوزه موسیقی صورت گرفته است معرفی می کند.
این برنامه که با حمایت معنوی موزه موسیقی تهیه و تدوین می شود، برای نخستین بار در رادیو صفحه های ضبط سنگی موسیقی را که در موزه موسیقی نگهداری می شود پخش می کند.
«خنیاگران» با اجرای کارشناسی بردیا حسام، تهیه کنندگی فریده گودرزی و با مشاوره از زهرا حبیبی زاد ساعت ۲۰:۳۰ روی موج اف ام ردیف ۱۰۶مگاهرتز از رادیو فرهنگ پخش می شود.