خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای حکم ۴ میلیاردی قاچاق نفت سفید در سنندج

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | شنبه، 16 آذر 1398 - 14:14
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان از وصول جریمه ۴ میلیاردی قاچاقچی سوخت خبر داد.
تعزيرات،حكومتي،كالا،كردستان،قاچاق،متهم

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان از وصول جریمه ۴ میلیاردی قاچاقچی سوخت خبر داد.
به گزارش ایسنا به نقل از سازمان تعزیرات حکومتی، سیدنجیم حسینی در این رابطه اظهار کرد: با حضور ماموران در حوالی سه راهی مریوان شهرستان سنندج و بررسی یک گاراژ، مقدار ۳۴ هزار لیتر نفت سفید از ۳ تانکر کشف و توقیف شد.
وی بیان داشت: پس از تشکیل پرونده در شعبه چهارم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز اداره کل تعزیرات حکومتی استان کردستان متهم پرونده با توجه به دفاعیات غیر قابل قبول متهم به دلیل نگهداری کالای یارانه‌ای قاچاق به صورت تجاری و خارج از ضوابط تعیینی دولت، علاوه بر ضبط کالا به پرداخت مبلغ ۴ میلیارد و ۴۳۸ میلیون ریال معادل دو برابر ارزش کالا در حق صندوق دولت محکوم شد.
انتهای پیام