خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فیلمسازان کردستانی درتولید آثار فاخر ظرفیت و استعداد بالایی دارند

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 آذر 1398 - 13:52
سنندج - مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری کردستان گفت: ظرفیت و پتانسیل فیلمسازان کردستانی به گونه ای است که هر سال جوایز متعددی از جشنواره های ملی و بین المللی دریافت می کنند.
جشنواره،كردستان،هنري،حوزه،هنر،برگزاري،برگزار،فرهنگ،فعاليت،فيلم

به گزارش خبرنگار مهر، زانیار لطفی ظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان کردستان که به مناسبت اعلام فراخوان سومین جشنواره منطقه ای دانشجویی فیلم کوتاه ریگا برگزار شد، اظهار داشت: حوزه هنری کردستان همیشه دنبال و پیگیر اتفاقات و فعالیت های خاص در زمینه فرهنگ و هنر است و برگزاری این جشنواره به فرصتی جدید برای فعالیت های هنری این سازمان تبدیل شده است.
وی افزود: ما تمام ظرفیت و پتانسیل خود را در اختیار مسئولان برگزاری این جشنواره قرار می دهیم تا هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی شاهد جشنواره ای به مراتب قوی تر از دوره های قبل باشیم.
مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری کردستان ادامه داد: امیدواریم اتفاقات خوب و مثبتی در خلال برگزاری این جشنواره در عرصه فرهنگ و هنر رقم بخورد و انگیزه تولید فیلم و ایده های جدید در بین هنراموزان این عرصه تقویت شود.
لطفی یادآور شد: امیدواریم با حمایت مسئولان و حضور پررنگ و چشمگیرتر جوانان در حوزه فرهنگ و هنر بتوانیم دوره چهارم این جشنواره را در سال آینده بصورت ملی برگزار کنیم تا بتوانیم چهره فرهنگی کردستان را بیش از پیش نمایان سازیم.
وی بیان کرد: فیلمسازان ما اگر دغدغه مالی نداشته باشند می توانند با استعدادی که دارند در جشنواره های بزرگ ملی و بین المللی افتخارات بزرگی به دست آورند.
مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری کردستان گفت: امروز ما فیلمسازانی داریم که در جشنواره های معتبر بین المللی به عنوان داور در حال فعالیت هستند و این جای افتخار برای هنرمندان و هنردوستان کردستانی است.
گفتنی است سومین جشنواره منطقه ای دانشجویی فیلم کوتاه ریگا با حضور فیلمسازانی از استان های کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، زنجان و آذربایجان غربی طی روزهای ۲۶ و ۲۷ بهمن ماه سال جاری در سنندج برگزار می شود و هنرمندان و فیلمسازان می توانند تا ۳۰ دی ماه آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.