خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تملک ۲۸ هزار متر زمین معارض برای افتتاح فاز اول بزرگراه شهید رستگار

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 16 آذر 1398 - 12:45
محمدی گفت: برای افتتاح فاز اول پروژه شهید رستگار ۲۸ هزار متر از زمین‌های معارض تملک شدند.
تهران،پروژه،معارض،شهردار،منطقه

شهردار منطقه ۱۵ تهران خبر داد؛
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، وحیدرضا محمدی شهردار منطقه ۱۵ تهران در مراسم افتتاح پروژه بزرگراه شهید رستگار گفت: این پروژه چهارمین پروژه‌ای است که در دوره پنجم مدیریت شهری در منطقه ۱۵ افتتاح می‌شود.
شهردار منطقه ۱۵ تهران با بیان اینکه در ۱۰ سال گذشته مناطق جنوبی تهران تخصیص بودجه خوبی داشتند، گفت: بیش از ۱۰ سال با تلاش شهرداری و مناطق شهرداری تهران برای تملک املاک معارض در این پروژه تلاش شد و ۲۸ هزار متر از زمین‌های معارض با یک برنامه منسجم تملک شدند و یک هزار میلیارد تومان بودجه برای تملک ۲۸ هزار متر معارض هزینه شد.
محمدی افزود: در حال حاضر برای تکمیل این پروژه ۱۱ معارض باقی مانده که مراحل نهایی آن در حال اجراست و شهردار تهران هم تأکید دارد که این کار اصلا بدون توسل به ماده ۹ و با توافق حاصل شود که با تکمیل پروژه رینگ جنوبی تهران تکمیل می‌شود.
انتهای پیام/