خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2400 میلیارد تومان به بافت فرسوده مشهدمقدس اختصاص می‌یابد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 16 آذر 1398 - 11:31
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با تفاهم صورت گرفته میان دولت و شهرداری مشهدمقدس، 2400 میلیارد تومان به بافت فرسوده مشهدمقدس اختصاص می‌یابد.
مشهد،مجلس،گذاران،سرمايه،شوراي

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس با اشاره به اینکه ساخت تعداد زیادی از مراکز اقامتی مشهد توسط سرمایه‌گذاران خارجی انجام شده است، اظهار داشت: ورود سرمایه‌گذاران خارجی در سال‌های اخیر سبب تشویق سرمایه گذاران داخلی شده و شاهد رشد قابل توجهی در صنعت ساخت و ساز در مراکز تجاری و فرهنگی در مشهد هستیم.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: وظیفه مجلس شورای اسلامی رفع موانع در مسیر سرمایه‌گذاران است و قانونگذاران در مجلس و دولت توجه ویژه‌ای در هموار کردن مسیر سرمایه گذاران در مشهد دارند.
قاضی‌زاده هاشمی عنوان کرد: در همین راستا تفاهم‌نامه‌ای بین دولت و شهرداری مشهد به مبلغ 2400میلیارد تومان برای بازسازی بافت فرسوده مشهد اختصاص یافته است.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس می‌تواند موانع قانونی شرایط سرمایه‌گذاران از جمله اقامت و تملک سرمایه گذاران را رفع و نقش تسهیل‌گر را برای جذب سرمایه‌گذاران داشته باشد.
انتهای پیام/281/ش