خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سافاری سواری ویلچری‌ها برای اولین بار در کویر یزد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 16 آذر 1398 - 10:22
شرکت کنندگان در دومین مرحله جشنواره گردشگری با حضور در کویر ایران برای اولین بار در خودروهای کویر نوردی سوار و سافاری سواری کردند.
جشنواره،معلولين،گردشگري،ملي،كوير،يزد

ایسنا/یزد شرکت کنندگان در دومین مرحله جشنواره گردشگری با حضور در کویر ایران برای اولین بار در خودروهای کویر نوردی سوار و سافاری سواری کردند.
در دومین مرحله از نخستین جشنواره ملی گردشگری معلولین که نمایندگان و روسای انجمن‌های ضایع نخاعی کشور در جریان سفر به یزد برای اولین بار در کویر شهر میراث جهانی حاضر و سافاری سواری کردند.
جشنواره گردشگری معلولین در این دوره میزبان چند تن از ملی پوشان رشته های مختلف ورزشی، اساتید شاخص در حوزه اطلاع رسانی و رابط ایران و ژاپن است.
نخستین جشنواره ملی گردشگی معلولین از 11 آذرماه با پذیرش 70 نفر از روسای انجمن‌های ضایع نخاعی کشور و افراد معلول شاخص در حوزه‌های فرهنگی، علمی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است.
بازدید از بناهای تاریخی مناسب سازی شده نظیر مسجد جامع، زندان اسکندر، آتشکده و دخمه زرتشتیان، میدان و زورخانه امیرچخماق و بافت جهانی یزد از جمله برنامه های انجام شده و در دستور کار نخستین جشنواره ملی گردشگری معلولین در استان یزد است.
انتهای پیام