خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت 146 میلیارد تومان تسهیلات برای نوسازی بنگاه ها طی 8 ماه

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 16 آذر 1398 - 09:48
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار گفت: از مجموع تسهیلات پرداختی به بخش تولید تا پایان آبانماه که به حدود بیش از نه هزار میلیارد تومان می رسد، فقط یکصد و چهل و شش میلیارد تومان برای بازسازی و نوسازی بنگاه ها بوده است.
بيكاري،بيمه،توليد،اقتصادي،مقرري،كارگران،بنگاه،ساختار،حمايت،ا ...

کریم یاوری مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره اصلاح ساختار اقتصادی بنگاه مورد حمایت گفت:هرگونه تغییر یا بازسازی خط تولید، جابجائی کارگاه و ماشین آلات به منظور کاهش وابستگی و بهینه کردن تولید در راستای سیاست اقتصادی و اجتماعی دولت صورت گیرد تغییر ساختار اقتصادی تلقی می گردد و تصمیم گیری در مورد کارکنان این قبیل بنگاهها که موقتاً بیکار شناخته می شوند در چهارچوب بند الف تبصره 7 قانون بیمه بیکاری از مقرری بیمه بیکاری استفاده می نمایند این تصمیم توسط شورایعالی کار مصوب می گردد.
وی ادامه داد: مدیران و کارفرمایان این بنگاه ها موظفند طرح تغییر ساختار اقتصادی واحد خود را به تصویب وزارتخانه ذیربط (واحدهای تابعه در استانها) برسانند و به همراه تقاضای کتبی و فهرست اسامی کارکنان مشمول که موقتاً بیکار می شوند با ذکر مدت زمان استفاده از مقرری بیمه بیکاری به واحدهای تعاون، کارورفاه اجتماعی محل تسلیم نمایند و پس از تأئید و تصویب شورایعالی کار نسبت به اجرا اقدام نمایند.
یاوری با بیان اینکه پرادخت مقرری بیمه بیکاری به کارگر بدون میل و اراده از کار بیکار شوند تعلق می گیرد بیان کرد:تشخیص بیکاری بدون میل و اراده و تاریخ وقوع بیکاری به عهده واحدهای تعاون، کارورفاه اجتماعی است.
حدود 260 هزار نفر کارگر در کشور با دریافت مقرری ماهانه بیمه بکیاری تحت حمایت قرار دارند.
کمترین تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری متعلق به استانهای ایلام، سیستان و بلوچستان و کهگیلویه و بویراحمد است.
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار با بیان اینکه بیشترین تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری متعلق به استانهای تهران، اصفهان و خراسان رضوی است گفت: از مجموع تسهیلات پرداختی به بخش تولید تا پایان آبانماه که به حدود بیش از نه هزار میلیارد تومان می رسد فقط یکصد و چهل و شش میلیارد برای بازسازی و نوسازی بنگاه ها بوده است.
وی بیان کرد: توجه بانک ها برای اعطای تسهیلات جهت بازسازی و نوسازی و اصلاح ساختار اقتصادی بنگاهها ضروری است.
در بنگاههای اقتصادی پرداخت مزد و حقوق کارگران از محل کار کارگران و تولید محصول و فروش تولیدات صورت می پذیرد.بنابراین توجه ویژه به تولید کمی و کیفی برای کارگران حائز اهمیت و توجه ویژه است.
یاوری اظهار داشت: هرگونه وقفه در کار تولید و چرخ فعالیت بنگاه های اقتصادی به هیچ عنوان پذیرفته نیست و کارگران زیر بار توقف در تولید که معیشت آنها را دستخوش مشکلات می نماید نمی روند.
پرداخت مزد و حقوق کارگران حاصل دسترنج آنان در امر تولید است.بنابراین تحت هیچ شرایطی نباید در کار و تولید صدمه یا وقفه وارد شود.
انتهای پیام/