خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حذف احمدی و صعود حسینی به جمع 8 تیم تکواندوکار برتر

تسنیم | ورزشی | جمعه، 15 آذر 1398 - 15:35
در ادامه مسابقات فینال گرندپری تکواندو، سروش احمدی با شکست از دور مسابقات کنار رفت و میرهاشم حسینی با برتری مقابل حریف خود به جمع 8 نفر برتر راه یافت.
مرحله،نهايي،2019،مسابقات،حريف،كيلوگرم،وزن،16،رقابت،تكواندو

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مرحله چهارم و فینال مسابقات تکواندو گرندپری در سال 2019 از صبح امروز(جمعه) با حضور 16 تکواندو برتر جهان در 4 وزن المپیکی مردان و زنان در مجموعه ورزشی دینامو مسکو روسیه آغار شد و نمایندگان کشورمان به رقابت با رقبای خود پرداختند.
در وزن 68- کیلوگرم، میرهاشم حسینی در مرحله یک‌هشتم نهایی به مصاف سی محمد کتبی، دارنده مدال نقره بازی‌های یونیورسیاد 2019 از بلژیک رفت و در حالی که تا اواسط راند دوم با نتیجه 16 بر یک از حریف خود پیش بود و حریف بلژیکی 9 اخطاره بود، به دلیل انصراف کتبی از ادامه رقابت به برتری دست یافت.
در همین وزن، سروش احمدی در مرحله یک ‌هشتم نهایی به مصاف خاویر پرزپولو، نایب قهرمان جهان در سال 2019 و قهرمان اروپا در سال 2019 از اسپانیا رفت و با نتیجه 23 بر 16 مغلوب حریف خود شد تا از دور مسابقات کنار برود.
پیش از این، آرمین هادی‌پور و سجاد مردانی با برتری در دیدارهای مرحله یک‌هشتم نهایی اوزان 58- کیلوگرم و 80+ کیلوگرم به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود کرده بودند.
در ادامه مسابقات تا ساعاتی دیگر مرحله یک‌‌چهارم نهایی مسابقات برگزار خواهد شد.
هدایت این تیم برعهده فریبرز عسکری به عنوان سرمربی و علی محمد بسحاق و وحید عبداللهی به عنوان مربی است.
رقابت های فینال گرندپری 8G است و به نفرات اول تا سوم به ترتیب 80، 48 و 28.80 امتیاز در راستای افزایش رنکینگ المپیک تعلق می گیرد.
همچنین 6000، 3000 و 1000 دلار جایزه نقدی اهدا می‌شود.
انتهای پیام/