خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس به 481 نفر رسید

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 14 آذر 1398 - 20:44
رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: از مجموع 161 نفر داوطلب قطعی ثبت نام شده در روز پنجم در استان، تعداد 62  نفر در حوزه انتخابیه مشهد و کلات نام‌نویسی کرده‌اند.
نفر،روز،ثبت،پنجم،رضوي،مشهد،مجموع،قطعي،خراسان،انتخابات،كلات

ایسنا/خراسان رضوی رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: از مجموع 161 نفر داوطلب قطعی ثبت نام شده در روز پنجم در استان، تعداد 62 نفر در حوزه انتخابیه مشهد و کلات نام‌نویسی کرده‌اند.
بر اساس اعلام حسن جعفری در پنج روز ثبت نام از داوطلبان انتخابات مجلس در مجموع 481 نفر در خراسان رضوی ثبت نام قطعی کردند که 54 نفر مربوط به روز اول، 63 نفر در روز دوم، 96 نفر روز سوم ، 107 نفر در روز چهارم و 161 نفر در روز پنجم بوده است.
وی افزود: از مجموع ثبت نام‌های قطعی شده در روز پنجم تعداد 149 مرد و 12 نفر زن هستند که 3 نفر از بانوان در حوزه انتخابیه مشهد و کلات و 1 نفر فریمان، سرخس و بخش‌های احمدآباد و رضویه، 1 نفر از تربت‌جام، تایباد، باخرز، صالح‌آباد، 3 نفر از نیشابور و فیروزه، 2 نفر از تربت حیدریه، مه‌ولات، زاوه و 2 نفر از قوچان و فاروج نام‌نویسی کرده‌اند.
جعفری بیان کرد: میانگین سنی داوطلبان در روز پنجم 45 سال بود که جوان‌ترین داوطلب 30 ساله و مسن‌ترین آنها 69 ساله بوده است.
رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از مجموع داوطلبان روز پنجم 23 نفر شغل آزاد، 2 نفر بیکار، 39 نفر فرهنگی، 4 نفر پزشک، 9 نفر استاد دانشگاه، 47 نفر کارمند، 12 نفر بازنشسته، 3 نفر وکیل یا قاضی، 2 نفر روحانی، 16 نفر دارای سایر مشاغل و 4 نفر نماینده دور قبلی مجلس هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: از مجموع 161 نفر داوطلب قطعی ثبت نام شده در روز پنجم، تعداد 62 نفر در حوزه انتخابیه مشهد و کلات، 4 نفر چناران و بینالود، 10 نفر فریمان، سرخس و بخش‌های احمدآباد و رضویه، 6 نفر گناباد و بجستان، 13 نفر تربت‌جام، تایباد، باخرز، صالح‌آباد، 6 نفر تربت حیدریه، مه‌ولات، زاوه، 10 نفر درگز، 7 نفر کاشمر، بردسکن و خلیل‌آباد، 16 نفر نیشابور و فیروزه، 16 نفر سبزوار، جوین، جغتای، داورزن و خوشاب، 4 نفر قوچان و فاروج و 7 نفر خواف و رشتخوار نام‌نویسی کرده‌اند.
به گزارش ایسنا، از جمله چهره‌های شاخصی که امروز برای ثبت نام به ستاد انتخابات شهرستان مشهد مراجعه کردند، جواد کریمی قدوسی و حجت‌الاسلام و المسلمین بحرینی نمایندگان فعلی مشهد بودند که ثبت نام کریمی قدوسی به دلیل نقص مدارک کامل نشد.
انتهای پیام