خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

منصوریان: نگرانی‌ام درباره داوری بیهوده نبود

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 14 آذر 1398 - 20:13
سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: اگر ما بازی را به خاطر پنالتی از دست داده باشیم، نگرانی من درباره داوری بی‌مورد نبود.
بازي،پنالتي،خورديم،داوري،درست

سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: اگر ما بازی را به خاطر پنالتی از دست داده باشیم، نگرانی من درباره داوری بی‌مورد نبود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، علیرضا منصوریان بعد از شکست 3 بر یک مقابل پرسپولیس اظهار داشت: به حریف بابت این برد تبریک می گویم.
باید بگویم که ما به صورت برابر بازی را شروع کردیم اما بر خلاف درصد مالکیت، پنالتی دادیم و گل خوردیم.
وی ادامه داد: خیلی خوب بازی را شروع کردیم.
در شروع نیمه دوم فکر می کنم باید برای ما پنالتی گرفته می شد.
اگر پنالتی باشد و ما به خاطر این پنالتی بازی را از دست داده باشیم نگرانی من در صحبت‌های دیروزم در خصوص داوری بازی بی مورد نبود.
منصوریان اظهار داشت:‌ به نظرم پنالتی پرسپولیس درست نبود.
ما این را به کارشناسان می‌سپاریم.
فرض را بر این می‌گذاریم که بگویند این پنالتی درست بود.
اگر آنها بگویند حرف ما درست بود، جریان بازی عوض می شد.
امیدوارم اشتباه کرده باشیم.
بعد از آن تلاش کردیم به بازی برگردیم و می‌توانستیم به گل مساوی هم برسیم.
اگر آن پنالتی گرفته نمی‌شد، جریان بازی عوض می‌شد.
سرمربی تیم ذوب آهن گفت:‌ مقابل یکی از تیم‌های خوب کشور بازی می‌کردیم که تماشاگران میلیونی دارد و در سطح جهانی است.
پایایای جلو رفتیم وبرخلاف جریان بازی گل خوردیم.
جمع دیدارهایی که از داوری آسیب خوردیم، زیاد شده است.
خیلی مواقع پنالتی و خطا نبوده و حتی گلی را به ضرر ما گرفتند.
ادامه دارد ...