خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خلعتبری به میکروفن آسیب زد/ منصوریان یاد استقلال را زنده کرد

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 14 آذر 1398 - 19:40
مهاجم ذوب آهن در اقدامی عجیب ضربه محکمی به میکروفن کنار زمین زد و به اموال عمومی آسیب رساند.
تيم،پرسپوليس،هواداران،بازي،منصوريان،زمين،ترابي،خوشحالي،نيمكت

مهاجم ذوب آهن در اقدامی عجیب ضربه محکمی به میکروفن کنار زمین زد و به اموال عمومی آسیب رساند.
حاشیه دیدار ذوب‌آهن و پرسپولیس| خلعتبری به میکروفن آسیب زد/ منصوریان یاد استقلال را زنده کرد
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، علیپور پس از به‌ثمر رساندن گل دوم تیم پرسپولیس، خوشحالی خود را با دیگر هم‌تیمی‌های خود تقسیم کرد؛ بازیکنان نیمکت پرسپولیس نیز وارد زمین شدند و علیپور را در آغوش گرفتند.
* رادوشویچ گلر پرسپولیس نیز پس از گل دوم تیم خود به سمت هواداران پرسپولیس رفت و خوشحالی خود را با آنان تقسیم کرد.
* ترابی پس از به‌ثمر رساندن گل سوم تیم پرسپولیس به سمت نیمکت تیم خود رفت و خوشحالی خود را با آنان تقسیم کرد.
* نیمکت‌نشینان و کادرفنی تیم پرسپولیس نیز همچون گل قبلی تیم خود وارد زمین شدند و ترابی را در آغوش کشیدند.
* رادوشویچ نیز پس از گل سوم تیم خود به سمت هواداران تیم پرسپولیس رفت، وی بر روی تابلو‌های تبلیغاتی کنار زمین ایستاد و خوشحالی کرد.
*با وجود اینکه جایگاه ویژه ورزشگاه فولادشهر به هواداران و عوامل باشگاه ذوب‌آهن اختصاص یافته است اما اغلب افراد حاضر در این جایگاه طرفدار تیم پرسپولیس بوده و پس از به‌ثمر رسیدن گل‌های تیم مهمان در جایگاه ویژه خوشحالی می‌کردند.
* هواداران پرسپولیسی حاضر در ورزشگاه به شدت کالدرون و ترابی را مورد حمایت خود قرار دادند.
* هواداران پرسپولیس مستقر در پشت دروازه تیم خود در صحنه‌ای بطری آب به سمت دروازه پرسپولیس پرتاب کردند.
* پس از تعویض ترابی به‌جای کامیابی‌نیا، هواداران پرسپولیس ترابی را به‌شدت مورد حمایت خود قراردادند؛ گوینده ورزشگاه فولادشهر نیز به دلیل اشتباه تایپی در لیست بازی، نام کوچک کمال کامیابی‌نیا را جمال عنوان کرد که باعث تعجب هواداران پرسپولیس شد.
* هواداران ذوب‌آهن ۵ دقیقه پیش از اتمام بازی شروع به ترک ورزشگاه کردند.
* پیش از اتمام بازی، پیروانی و منصوریان مجددا با یکدیگر صحبت کردند.
* محمدرضا خلعتبری مهاجم ذوب آهن در اقدامی عجیب ضربه محکمی به میکروفن کنار زمین زد و به این اموال عمومی آسیب رساند.
* چند تن از هواداران ذوب‌آهن شعار‌های را علیه منصوریان سر دادند.
* با وجود اینکه این دیدار هنوز به اتمام نرسیده بود منصوریان به سمت نیمکت پرسپولیس و رفت و با نیمکت‌نشینان این تیم خوش‌وبش کرد.
منصوریان زمانی که سرمربی استقلال بود در بازی با پدیده هم همین کار را کرده بود.
* در حالی که بازی هنوز به پایان نرسیده بود منصوریان در اقدامی عجیب قبل از پایان بازی به سمت نیمکت پرسپولیس رفت و با نیمکت نشینان این تیم خوش و بش کرد.
* حسینی و خلیل‌زاده پس از اتمام بازی با بازیکنان تیم ذوب‌آهن خوش‌وبش کردند.
* با وجود اینکه تمام بازیکنان تیم پرسپولیس بلافاصله پس از اتمام بازی راهی رختکن شدند، رادوشویچ، ربیع‌خواه، خلیل‌زاده و علیپور داخل زمین مانند و به سمت هواداران این تیم رفتند.
انتهای پیام/ا