خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روشی جدید در درمان بیماری‌ها/ درمان بر اساس ژنوم و بحث مولکولی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 24 بهمن 1397 - 11:36
متوسلیان گفت: در پزشکی شخصی هر کس را بر اساس ژنوم و بحث مولکولی درمان می‌کنیم.
پزشكي،بحث،درمان،مطرح،متوسليان،ژنوم

معاون دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ابراهیم متوسلیان معاون دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در سومین کنگره پزشکی شخصی اظهار کرد: درمان‌های شایعی امروزه وجود دارد که با کمک آن‌ها می‌توان بیماری‌ها را هم تشخیص داد و هم اقدام به درمان کرد پس می‌توان گفت: می‌توان پزشکی شخصی بسیار مفید است.
متوسلیان بیان کرد: پزشکی شخصی رشته‌ای جدید است که در پنج سال اخیر پیشرفتی چشمگیر داشته است؛ در این رشته هر کس را بر اساس ژنوم و بحث مولکولی درمان می‌کنیم، پزشکی شخصی درمانی هدف‌دار است که بر اساس کاراکتور ژنومی هر فرد درمان را شروع می‌کنیم.
توجه به بحث بالینی در پزشکی شخصی
وی ادامه داد: در پزشکی شخصی بحث بالینی مطرح است؛ بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان جزو شایع‌ترین بیماری‌ها هم در جهان هم در ایران به شمار می‌رود که در آن‌ها بحث ژنوم مطرح است، که امروزه هر فرد را بر اساس ژنوم و مولکولی درمتن می‌کنیم.
معاون دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) افزود: در پزشکی شخصی سعی می‌کنیم هزینه درمان را کاهش دهیم و به بحث بودجه بپردازیم؛ در این علم سعی می‌کنیم در مرحله اول اقدام به پیشگیری بیماری کنیم و سپس اقدام به درمان خواهیم کرد.
متوسلیان یادآوری کرد: بحث داروسازی مطرح است و سعی می‌کنیم از تولیدات داخل حمایت کنیم؛ بودجه خوبی را لحاظ کرده‌ایم و سعی می‌کنیم یا تکنولوژی را وارد و یا تولید کنیم، بحث بودجه و اقتصاد را دنبال خواهیم کرد.
انتهای پیام/