اولین مرکز نیکوکاری نظامی در قزوین افتتاح شد
قزوین- در مراسمی با حضور بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور اولین مرکز نیکوکاری نظامی در سطح کشور به نام شهید صیاد شیرازی در قزوین راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در مراسمی با حضور مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور، هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین، مجید مومنی مدیرکل کمیته امداد استان، امیر سرتیپ دوم بابک جلالی فرمانده لشگر ۱۶ زرهی استان قزوین ظهر پنجشنبه اولین مرکز نیکوکاری در لشگر ۱۶ زرهی قزوین افتتاح شد.
مرتضی بختیاری در این مراسم گفت: بیش از سه هزار مرکز نیکوکاری در کشور با هدف برون سپاری کارها به مردم با محور مساجد راه اندازی شده است.
وی گفت: معتقدیم مساجد مراودات خوبی با مردم دارند و مورد اعتماد مردم هستند و می توانند در کار خیر هم مشارکت بیشتری کنند.
بختیاری تصریح کرد: گاهی در پادگانها برخی سربازان مشکلات مالی دارند که راه اندازی این مراکز می تواند فرصت مناسبی برای کمک به این افراد باشد.
وی گفت: در بودجه سال ۹۹ حمایت های دولت و مجلس برای کمک به نیازمندان بیشتر شده و مجلس هم نگاه خوبی داشته که در صورت تصویب شاهد افزایش مستمری و خدمات رسانی به مددجویان خواهیم بود.
وی افزود: یک میلیون و ۵۵۰ هزار خانوار در سطح کشور علاوه بر مستمری خدمات دیگری دریافت می کنند و ۶۵۰ هزار خانوار هم مستمری بگیر هستند.
در ادامه امیر جلالی فرمانده لشکر ۱۶ زرهی قزوین هم گفت: لشگر ۱۶ زرهی در امور نظامی و دفاعی فعال بوده و در حال حاضر در استانهای زنجان، قزوین و همدان فعالیت می کند.
وی بیان کرد: عقیدتی سیاسی لشگر در کار خیر مشارکت داشته و کمیته امداد در کمک به نیازمندان نقش موثری داشته است.