خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۰ هزار کتاب در طرح پاییزه گیلان به فروش رسید

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 14 آذر 1398 - 13:32
مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به اجرای طرح پاییزه کتاب در ۲۰ کتابفروشی استان، گفت: گیلان رتبه ششم میزان فروش در طرح مذکور را کسب کرد.
كتاب،طرح،كتابفروشي،پاييزه،گيلان،فروش

ایسنا/گیلان مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به اجرای طرح پاییزه کتاب در ۲۰ کتابفروشی استان، گفت: گیلان رتبه ششم میزان فروش در طرح مذکور را کسب کرد.
فیروز فاضلی در جمع خبرنگاران، از فروش پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریالی کتابفروشی های استان در طرح پاییزه کتاب ۹۸ خبر داد و اظهار کرد: ۲۰ کتابفروشی در استان مجری طرح پاییزه کتاب بودند.
وی با بیان اینکه گیلان رتبه ششم کشور در میزان فروش طرح پاییزه کتاب را کسب کرد، افزود: گیلان با داشتن سه درصد از کتابفروشی‌های طرح پاییزه کتاب ۹۸ در کشور، هفت درصد فروش این طرح را به خود اختصاص داد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان کتابفروشی فرازمند رشت را حایز رتبه پنجم پرفروش‌ترین کتابفروشی کشور دانست و گفت: تعداد ۲۰ هزار و ۱۱۶ کتاب در کتابفروشی‌های مجری طرح در استان به فروش رفته است.
فاضلی اجرای طرح مذکور را با هدف معرفی کتابفروشی ها به عنوان پاتوق فرهنگی و اعطای یارانه نشر دانست و متذکر شد: هزینه کردن برای کتاب نوعی سرمایه‌گذاری فرهنگی محسوب می شود و لذا زمانی جامعه پیشرفت می‌کند که کتاب و مطالعه در زندگی مردم آن حضور مستمر داشته باشد.
وی با اشاره به غربت کتاب در جامعه امروز، تصریح کرد: انسان بدون کتاب در برابر مشکلات اجتماعی و فرهنگی آسیب پذیر می شود.
این مقام مسئول از فعالیت ۱۳۷ کتابفروشی در سطح استان خبر داد و یادآور شد: طرح پاییزه کتاب از ۲۳ آبان ۹۸ آغاز شد و تا ۵ آذرماه ادامه داشت.
انتهای پیام