خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زنگنه وارد وین شد/ وزیر نفت امروز با دبیرکل اوپک دیدار می کند

مهر | اقتصادی | پنجشنبه، 14 آذر 1398 - 10:47
وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران که دقایقی پیش وارد وین مقر سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) شده، قرار است روز جاری با دبیرکل این سازمان دیدار و گفت‌وگو کند.
اوپك،سازمان،وين،آذرماه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، بیژن زنگنه که بامداد امروز پنجشنبه (۱۴ آذرماه) تهران را به مقصد وین ترک کرده بود، دقایقی پیش وارد هتل محل اقامت (کمپینسکی) شد.
یکصدوهفتادوهفتمین نشست اوپک و هفتمین نشست وزیران عضو اوپک و غیراوپک بر اساس برنامه اعلامی دبیرخانه این سازمان، امروز و فرداد (۱۴ و ۱۵ آذرماه) در مقر این سازمان در وین برگزار می‌شود.
اوپک در نشست ۱۷۶ تصمیم گرفت کاهش تولید داوطلبانه مورد توافق در نشست ۱۷۵ را برای ۹ ماه دیگر (از اول ژوئیه سال ۲۰۱۹ میلادی تا ۳۱ مارس سال ۲۰۲۰ میلادی) تمدید کند.
ایران، لیبی و ونزوئلا از این تصمیم همانند نشست ۱۷۵ سازمان کشورهای صادرکننده نفت معاف شدند.