خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا به دنبال به چنگ آوردن ۴۰ تن طلای مسروقه در نزد داعش است

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 24 بهمن 1397 - 10:57
رئیس دیده‌بان حقوق بشر سوریه تاکید کرد که گروه تروریستی داعش ۴۰ تن طلا از ملت سوریه و عراق به سرقت برده و این گنج بعد از سیطره ائتلاف ضد داعش و نیروهای سوریه دموکراتیک بر آخرین مقر داعش در شرق سوریه به دست آنها خواهد افتاد.
سوريه،ائتلاف،گزارش،طلا،نيروهاي،تن،عراق،حملات،سرقت

رئیس دیده‌بان حقوق بشر سوریه تاکید کرد که گروه تروریستی داعش ۴۰ تن طلا از ملت سوریه و عراق به سرقت برده و این گنج بعد از سیطره ائتلاف ضد داعش و نیروهای سوریه دموکراتیک بر آخرین مقر داعش در شرق سوریه به دست آنها خواهد افتاد.
به گزارش ایسنا، رامی عبدالرحمان، رئیس دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که نیروهای وابسته به ائتلاف بین‌المللی ضد داعش به رهبری واشنگتن و نیروهای سوریه دموکراتیک در صورتی که آخرین پایگاه تروریست‌های داعش در شرق فرات را تحت کنترل خود درآورند حدود ۴۰ تن طلا که توسط تروریست‌ها از عراق و سوریه به سرقت رفته را مصادره خواهند کرد.
بنا بر گزارش روسیاالیوم، رامی عبدالرحمان خاطرنشان کرد: ما در خصوص ثروت‌های بسیاری سخن می‌گوئیم و هراس این را داریم که این ثروت به ملت سوریه و عراق بازنگردد و ائتلاف ضد داعش آن را مصادره کند.
مدیر دیده‌بان حقوق بشر سوریه هچنین گفت: داعش این مقدار طلا را طی سال‌های گذشته از مناطق تحت کنترل خود در عراق و سوریه به سرقت برده است.
وی در ادامه افزود: دلیل عدم بمباران‌های گسترده ائتلاف آمریکا در این منطقه این است که طلاهایی که دست داعش است از بین نرود.
براساس گزارش سایت اسرائیلی "نتسیف نت" که سایتی اطلاعاتی است نیروهای ائتلاف آمریکایی در تلاش هستند آخرین مقر داعش را برای تصاحب این ۴۰ تن طلا تحت سیطره بگیرند.
طبق گزارش این سایت اسرائیلی، ائتلاف به سرکردگان داعش وعده داده اگر این ۴۰ تن طلا را به این ائتلاف بدهند از حمایت این گروه برخوردار خواهند شد و می‌توانند از طریق گذرگاه‌های امن جهت عبور خود و خانواده‌هایشان به مناطقی که خودشان انتخاب می‌کنند، بروند.
این گزارش می‌آورد، داعش در حال حاضر با حملات شدیدی در منطقه شهرک "بیروز" از سوی نیروهای کرد و با پشتیبانی هوایی ائتلاف آمریکایی روبه‌رو است.
طبق این گزارش، به رغم خسارت‌های متعدد وارده به داعش اما این گروه تاکنون در سد حملات زمینی علیه خود موفق بوده در حالیکه حملات هوایی ائتلاف آمریکا منجر به کشتار غیرنظامیان این منطقه شده است.
براساس گزارش این سایت، ارزش این طلا که در اختیار داعش است حدود ۱.۷ میلیارد دلار است.
انتهای پیام