امدادرسانی به ۵۵۰ نفر در بارشهای اخیر یزد
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد از انجام ۲۵ مورد حادثه و نجات ۵۴۸ نفر از سوی نیروهای امدادگر این جمعیت خبر داد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد از انجام ۲۵ مورد حادثه و نجات ۵۴۸ نفر از سوی نیروهای امدادگر این جمعیت خبر داد.
به گزارش ایسنا، دکتر محسن حرازی زاده یزدی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تاکنون امدادگران هلال احمر بیش از ۲۵ عملیات امداد و نجات را انجام دادند که در این عملیات به بیش از ۵۴۸ نفر حادثه دیده، امدادرسانی شد.
وی بیان کرد: ۴۳۹ نفر در برف و کولاک، هفت نفر در حوادث جادهای، هشت نفر خدمات حضوری، ۹۴ نفر خدمات سیل و آب گرفتگی توسط نیروهای هلال احمر امدادرسانی شدند.
نیروهای هلال احمر در قالب ۳۲ تیم و ۲۳ دستگاه امدادی در عملیاتهای امدادی برف و کولاک و جادهای حضور داشتند.
وی اضافه کرد: در مدت زمان یادشده شماری بسته غذایی شرایط اضطراری عمومی در میان مسافران زمستانی در راه مانده توزیع شد و امدادگران توانستند با استفاده از تکنیک نجات فنی تعداد زیادی از دستگاه خودروی در برف مانده را نیز به حرکت درآورند.
حرازی زاده، تعداد کل نیروهای امدادی هلال احمر در عملیاتهای ۲۴ ساعت گذشته را ۲۹۶ نفر اعلام و خاطرنشان کرد: نیروهای امدادی هلال احمر همچنین در قالب ۱۰ تیم و ۱۰ دستگاه آمبولانس و چهار خودروی امدادی کمکدار در راهپیمایی ۲۲ بهمن در سراسر استان حضور و به بیش از ۳۷۹ نفر خدمات هلال احمر ارائه شد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان متذکر شد: کلیه پایگاهها در تمام شعب هلال احمر استان آمادگی کامل جهت اسکان اضطراری در راه ماندگان را در محورهای مواصلاتی استان دارند و شماره ۱۱۲ نیز به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به هموطنان در سطح استان خواهد بود.
معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد روز گذشته با اشاره به حجم بیسابقه بارش باران در استان، گفت: آبکشیهای انجام شده به دلیل حجم بارش باران پاسخگو نیست.
محمدرضا رحیمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه میزان بارندگی ۴۸ ساعته گذشته از جمله وقایع بینظیر طی چند سال گذشته در استان یزد بوده است، اظهار کرد: تیمهای امدادی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی یزد فعالیت خود را از ساعت ۵ صبح ۲۲ بهمن ماه آغاز کرده و تاکنون بدون وقفه در حال ارائه خدمت هستند.
وی افزود: ۱۰۰ نفر از پرسنل عملیاتی آتش نشانی یزد در قالب ۲۲ اکیپ امدادی فعالیت آبکشی از منازل را در دستور کار خود قرار دادند.
معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد با بیان اینکه آبکشیهای انجام شده به دلیل حجم بارش باران پاسخگو نیست، گفت: طی دو روز گذشته تمام منازل روستاهای محمدآباد، دهنو و منازل شهر یزد تحت پوشش خدمات امدادی اکیپهای عملیاتی این سازمان قرار گرفتند.
رحیمی، مشارکت شهروندان در آبکشی منازل را حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: محلات قدیمی بیشترین میزان تقاضا برای عملیات آبکشی را خواستار شدند.
مدیر کل میراثفرهنگی استان یزد نیز روز گذشته با اشاره به آب گرفتگی خانههای ساکنان بافت تاریخی و خطرناک بودن این وضعیت، گفته، هر چند نیروهای امدادرسان در حال حاضر تمام استان را رصد میکنند اما وسعت و پراکندگی زیاد بافت تاریخی منجر به نیاز جدی به حمایت ارگانهای امدادرسان و اطلاع رسانی مردم شده است.
«سید مصطفی فاطمی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا – منطقه یزد، با اشاره به تأثیر بارندگیهای اخیر بر اماکن و بافتهای تاریخی استان، اظهار کرد: متأسفانه وضعیت خوبی در این رابطه نداریم و به دلیل کمبود امکانات میراث فرهنگی از امکانات شهرداری استفاده میکنیم.
وی افزود: آب وارد بسیاری از خانههای بافت تاریخی و جهانی شده است و بخشی از آثار که هنوز آمار آنها در دسترس نیست، آسیب دیدهاند.
وی با بیان این که لازم است دستگاههای امدادرسان در این زمینه همراهی کنند، گفت: بخشی از آبها با کمک نیروهای امدادرسان جمعآوری شده اما بخش قابل توجهی از خانهها همچنان دچار آب گرفتگی هستند و آثار این آسیبها در شهرستانهای ابرکوه، ندوشن، میبد، بافق و روستاهای تفت نسبت به سایر شهرستانها به دلیل وقوع سیل، وخیمتر و مشهود است.
این مسئول ضمن ابراز نگرانی از خطرناک بودن وضعیت خانههای بافت تاریخی برای ساکنان آنها، تصریح کرد: هر چند نیروهای امدادرسان در حال حاضر تمام استان را رصد میکنند اما وسعت و پراکندگی زیاد بافت تاریخی منجر به نیاز جدی به حمایت ارگانهای امدادرسان و اطلاع رسانی مردم است.
فاطمی با بیان این که قسمتهایی از بافت و حصارهای ایجاد شده دچار آسیب شدهاند، گفت: البته در مهرماه با کمک مردم در برنامهی رفت و روب بافت تاریخی، اقدام قابل قبولی در زمینه تمیز کردن ناودانهای خانهها انجام شد که تأثیرگذار بود، در غیر این صورت وضعیت بدتری را شاهد بودیم.
انتهای پیام