خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نسل دریایی پهپاد شاهد129 در اختیار نیروی دریایی ارتش

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 13 آذر 1398 - 18:43
جدیدترین پهپاد نیروی دریایی ارتش طی روزهای آینده رونمایی می‌شود.
129،سيمرغ،دريايي،شاهد،نيروي،بمب

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم- طی روزهای آینده جدیدترین پهپاد نیروی دریایی ارتش با نام «سیمرغ» رونمایی خواهد شد.
به نظر می‌رسد این پهپاد که قرار است در ناوگان جنوب (خلیج فارس، تنگه هرمز و دیای عمان) بکارگیری شود، از نوع شاهد 129 و احتمالا مدل دریایی آن باشد.
به دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش، پهپاد سیمرغ می تواند بمب و راکت حمل کرده و مجهز به یک سیستم جنگ الگترونیک نیز هست.
از ویژگی های سیمرغ تاکنون اطلاعات بیشتری منتشر نشده ولی شاهد 129 یکی از دوربردترین پهپادهای کشور (بیش از 2هزار کیلومتر) است که در داخل تولید شده و تا پیش از این در اختیار نیروی هوافضای سپاه پاسداران بود.
شاهد 129 با مداومت پروازی 24 ساعته، تا ارتفاع 25هزار پایی پرواز می‌کند و می تواتند 8 بمب سدید را نیز با خود حمل کند.
این پهپاد با بهره گیری از سامانه های اوپتیکی و دوربین های حرارتی، در حوزه شناسایی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/