خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چالش توپی فدراسیون والیبال/ در گذشته می‌مانیم!

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 13 آذر 1398 - 13:14
با توجه به تاکید FIVB هنوز توپ های جدید به لیگ ایران نرسیده و کماکان از توپ های قدیمی استفاده می شود.
توپ،ملي،تيم،ايران،200،ليگ،V،W

با توجه به تاکید FIVB هنوز توپ های جدید به لیگ ایران نرسیده و کماکان از توپ های قدیمی استفاده می شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، توپ‌های جدید والیبال برای نخستین بار در رقابت‌های جام‌جهانی 2019 مورد استفاده قرار گرفت؛ توپ‌هایی که توسط شرکت میکاسا و به نام V200W تولید شده است.
در آخرین اجلاس فدراسیون جهانی مقرر شد که از این توپ‌ها در تورنمنت‌های بین‌المللی استفاده شود.
در لیگ‌های معتبر اروپایی برای اینکه بازیکنان بتوانند با توپ‌های جدید آشنا شوند، بلافاصله از این توپ‌ها در مسابقات داخلی هم استفاده شد، اما این موضوع هنوز در ایران اتفاق نیفتاده است.
با توجه به اینکه مسابقات بین‌المللی با توپ‌های V200W برگزار می‌شود، نیاز است تا بازیکنان با آنها تمرین کنند تا در بازی‌ها دچار مشکل نشوند.
گفته می‌شود این توپ‌ها حرکت بهتری داشته و در رالی‌های طولانی خیس و لغزنده نمی‌شود.
با این وجود و با توجه به تاکید FIVB هنوز این توپ ها به لیگ ایران نرسیده و کماکان از توپ های قدیمی استفاده می شود.
اردوهای تیم ملی والیبال ایران برای حضور در رقابت‌های انتخابی المپیک از امروز آغاز شد؛ این در حالی است که فدراسیون ایران تنها 10 توپ V200W در اختیار دارد و اگر رقابت‌های لیگ را هم نادیده بگیریم، این تعداد توپ برای برگزاری تمرینات تیم ملی هم بسیار کم است.
از طرفی فدراسیون ایران برای مسابقات لیگ برتر هنوز از توپ‌های MVA200 که برای نخستین بار در المپیک 2008 پکن از آن رونمایی شد، استفاده می‌کند.
امیر خوش‌خبر سرپرست تیم ملی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درمورد استفاده از توپ‌های V200W در اردوی تیم ملی والیبال اظهار داشت: ما تنها 10 توپ جدید در اختیار داریم.
فدراسیون باید این توپ‌ها را خریداری می‌کرد که متاسفانه تا به امروز انجام نشده؛ البته طی روزهای آینده 20 عدد دیگر هم سفارش خواهیم داد تا مشکلی ایجا نشود.
وی ادامه داد: 10 توپ برای برگزاری اردوی تیم ملی واقعاً کم است.
اوایل هفته آینده 20 توپ‌ جدید دیگر هم به دست‌مان خواهد رسید تا بتوانیم در اختیار تیم ملی قرار دهیم.
این اقدامات باید زودتر انجام می‌شد که متاسفانه نشد.
ما باید برای لیگ هم از توپ‌های جدید استفاده کنیم، اما این امر هم محقق نشد.
مسابقات انتخابی المپیک از 17 تا 22 دی ماه سال جاری در جیانگمن چین برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/