خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلوگیری از ۵۸۶ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در استان اردبیل

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 13 آذر 1398 - 10:58
بیله سوار - معاون اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل از شناسایی، توقف و قلع و قمع ۵۸۶ مورد تجاوز به حریم راه و ساخت و ساز غیرمجاز در استان اردبیل از ابتدای سال جاری خبر داد.
راهداري،حريم،صبحي،قمع،قلع،شناسايي،ساخت،استان

به گزارش خبرنگار مهر، علی صبحی پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید از محورهای مواصلاتی شهرستان بیله سوار عنوان کرد: از ابتدای سال جاری شناسایی، توقف و قلع و قمع ۵۸۶ مورد تجاوز به حریم راه و ساخت و سازغیرمجاز در استان انجام یافته است.
به گفته وی از این میزان ۲۴۲ مورد ساخت و سازغیرمجاز شناسایی، به ۲۶۵ مورد توقف و اخطار ساخت و ۷۹ مورد دیگر نیز با هماهنگی و اخذ دستور قضایی در ۸ ماه گذشته قلع و قمع شده است.
صبحی با قدردانی از حمایت‌های ارزنده دادگستری کل استان، افزود: گشت‌های راهداری به طور مرتب در محورها حضور فعال دارند و در مدت یاد شده توانستند ۹۴۶ مورد تابلوی تبلیغاتی غیرمجاز در حریم قانونی راه را شناسایی، برخورد و قلع و قمع کنند.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل راه و حریم آن را به عنوان سرمایه ارزشمند ملی دانست و تصریح کرد: راهداران پرتلاش برای حفاظت و صیانت از این مهم باهمه توان تلاش کرده وبا متخلفین نیز به شدت برخورد می‌کنند.
صبحی با اشاره به اقدامات مستمر راهداران پرتلاش دیار سبلان در نگهداری از راه‌ها ، نصب هزارو ۸۴۰ متر حفاظ در پرتگاه‌ها و آب‌روها، تعمیر دو هزارو ۴۸۰ شاخه گاردریل های آسیب دیده، تهیه و نصب ییش از سه هزارعدد تابلوهای الزامی راه‌ها و تسطیح ۹۷۵ کیلومتر حریم راه را ازجمله اقدامات معاونت راهداری در هشت ماه گذشته عنـوان کرد.