کمبود آب کشاورزی گریبانگیر کشاورزان ارمغانخانه
رییس شورای شهر ارمغانخانه گفت: در زمینه تامین و تهیه آب شرب ارمغانخانه دیگر مشکلات گذشته وجود ندارد، اما همچنان مشکل کمبود آب کشاورزی در منطقه گریبانگیر مردم است.

ایسنا/زنجان رییس شورای شهر ارمغانخانه گفت: در زمینه تامین و تهیه آب شرب ارمغانخانه دیگر مشکلات گذشته وجود ندارد، اما همچنان مشکل کمبود آب کشاورزی در منطقه گریبانگیر مردم است.
ابراهیم عیوغی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از گذشته تاکنون در جهت تامین آب کشاورزی منطقه ارمغانخانه و مرتفع کردن مشکل کشاورزان، هیچ اقدام جدی از سوی مسئولان صورت نگرفته و همچنان مشابه سنوات گذشته، این مشکل به قوت خود باقی بوده و این موضوع سبب ایجاد مصایب و مشکلاتی برای مردم ارمغانخانه شده است.
وی درخصوص اقدام صورت گرفته از سوی شهرداری زنجان در جهت تامین آب شرب ارمغانخانه عنوان کرد: شهرداری زنجان در حال حاضر یک حلقه چاه عمیق کوتاهمدت در بستر رودخانه حفر کرده که این چاه برای مدت زمان ۲ تا ۳ سال به خوبی پاسخگوی نیاز مردم ارمغانخانه است.
رییس شورای شهر ارمغانخانه در زمینه نحوه استفاده از چاه فوق ابراز کرد: به منظور استفاده از چاه عمیق یاد شده تقسیمبندیهایی صورت گرفته که این تقسیمبندی به این صورت بوده است که چاه در میان ۷ روستا از جمله روستاهای جلیلآباد و قشلاق تقسیمبندی شده است.
عیوغی در ارتباط با وضعیت و چگونگی انواع آبهای سطحی و زیرزمینی در ارمغانخانه بیان کرد: در ارمغانخانه هیچ آب زیرزمینی وجود ندارد و تنها آبهای سطحی در این شهر است که قابل مشاهده هستند.
وی درخصوص موضوع احداث و عملیات اجرایی سد بعثت از پروزههای وعده داده شده به مردم ارمغانخانه، عنوان کرد: به طور کلی، روند ساخت و احداث سد فوق متوقف شده است، بهگونهای که مسئولان مربوطه حتی یک بازدید میدانی از سد به عمل نمیآورند و موضوع به طور کلی از دایره توجه مسئولان مرتبط خارج شده است.
انتهای پیام