خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۱ نفر در اردبیل داوطلب نمایندگی مجلس شدند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 12 آذر 1398 - 21:52
اردبیل - رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل از نهایی شدن ثبت نام ۴۱ داوطلب نمایندگی مجلس در اردبیل خبر داد.
ثبت،نفر،انتخابات،اردبيل،استان،ندايي

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز ندایی عصر سه شنبه در محل فرمانداری اردبیل در خصوص آخرین وضعیت ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه مختلف استان در جمع خبرنگاران عنوان کرد: با پایان سومین روز از ثبت نام کاندیداها، در مجموع ۴۱ نفر داوطلب شرکت در انتخابات شدند.
به گفته وی طی روز سه شنبه ۱۴ داوطلب برای شرکت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند.
رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل تصریح کرد: بیشترین میزان ثبت نام کنندگان در طی امروز به مانند روزهای گذشته از حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین با هفت نفر کاندیدا بود.
ندایی به آمار ثبت نام کنندگان در سایر شهرهای استان طی امروز نیز اشاره کرد و یادآور شد: پنج نفر در حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز و دو نفر نیز در حوزه شهرستان گرمی ثبت نام کردند.
وی تصریح کرد: طی امروز از ثبت نام کنندگان ۱۳ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد و یک نفر نیز دارای مدرک دکترا بود.
رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل با بیان اینکه پنج کاندیدای ثبت نام شده در دوره‌های قبلی از سابقه داوطلبی نمایندگی برخوردار هستند، افزود: از نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی نیز تا به امروز ثبت نامی نداشتیم.
ندایی تأکید کرد: داوطلبان برای حضور در این انتخابات بهتر است تا روند ثبت نام خود را به روزهای آخر موکول نکنند.