سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

می کشند و تعزیه می دارند

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 12 آذر 1398 - 21:09
دشمن سوء استفاده می کند و کار را به آشوب و جنایت می کشاند. نیروهای انتظامی و امنیتی جور سوء تدبیر دولت را می کشند؛ نجابت به خرج می دهند و تعدادی از آنها در کنار مردم عادی شهید و مجروح می شوند.
سوء،جنايت،دولت،آشوب،خليفه،تدبير،تلخ،بهانه،سر،سياسي

به گزارش مشرق، محمد ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی و فعال رسانه‌ای در کانال شخصی خود در تلگرام نوشت:
تلخ است، خیلی تلخ: دولت و وزارت 4 سال درباره بنزین سیاسی کاری می کنند و سپس ناگهان تصمیم می گیرند نرخ آن را سه برابر کنند.
رندانه هزینه سوء تدبیر خود را گردن جلسه سران قوا می اندازند و بعد روحانی می گوید پس از اجرا ی سهمیه بندی باخبر شده!
دشمن سوء استفاده می کند و کار را به آشوب و جنایت می کشاند.
نیروهای انتظامی و امنیتی جور سوء تدبیر دولت را می کشند؛ نجابت به خرج می دهند و تعدادی از آنها در کنار مردم عادی شهید و مجروح می شوند.
اما حالا نوبت برخی حامیان بی صداقت دولت است که به جای شرمندگی و عذرخواهی درباره آنچه سر زندگی مردم آورده اند، با اپوزیسیون سازمان دهنده آشوب و جنایت هم ادبیات شوند و بگویند نظام باید درباره کشتگان توضیح دهد!
انگار نه انگار که صفر تا صد این فتنه و جنایت زیر سر خود آنهاست.
از طلحه و زبیر الگو گرفته اند؛ دو صحابی دنیا زده که زندگی اشرافی ترتیب داده و کاخ نشین شده بودند.
با این وجود به بهانه عدالت شوریدند و خلیفه سوم را کشتند.
سپس به بهانه خونخواهی، با اطرافیان خلیفه نظیر مروان بن حکم و ولید که عامل اصلی نارضایتی مردم بودند، علیه امیر مومنان (ع) ائتلاف کردند و شورش کردند؛ امام درباره نفاق همین ها فرمود"حقی را مطالبه می کنند که خود ترک کردند و خونی را که خود ریختند".