تعداد داوطلبان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در چهارمحال و بختیاری به ۵۵ نفر رسید
رئیس ستاد انتخابات چهارمحال و بختیاری گفت: تعداد داوطلبان برای انتخابات مجلس از ۱۰ آذرماه همزمان با آغاز ثبتنام انتخابات مجلس شورای اسلامی تا امروز، به ۵۵ نفر در استان رسید.

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس ستاد انتخابات چهارمحال و بختیاری گفت: تعداد داوطلبان برای انتخابات مجلس از ۱۰ آذرماه همزمان با آغاز ثبتنام انتخابات مجلس شورای اسلامی تا امروز، به ۵۵ نفر در استان رسید.
جعفر مردانی با اعلام این خبر به رسانههای استان، با اشاره به ثبتنام ۲۷ داوطلب در سومین روز ثبتنام انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان، اظهار کرد: از تعداد ثبتنامکنندگان ۲۳ نفر آقا و ۴ نفر خانم بودند.
وی افزود: حوزه انتخابیه لردگان و خانمیرزا ۸ نفر، بروجن یک نفر، اردل، فارسان، کوهرنگ، کیار و دهستان دستگرد ۷ نفر، شهرکرد، بن و سامان ۱۱ نفر برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبتنام کردند.
مردانی خاطرنشان کرد: از افراد ثبتنام شده ۳ نفر مدرک دکتری،۲۳ نفر مدرک کارشناسی ارشد و یک نفر دارای مدرک لیسانس(ایثارگر) بودند.
وی گفت: آمار ثبت نام کنندگان در استان تا امروز به ۵۵ نفر رسیده است.
انتهای پیام