خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوتین: توسعه ناتو تهدیدی علیه روسیه است

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 12 آذر 1398 - 17:18
رئیس جمهور روسیه در سخنرانی گفت که توسعه پیمان آتلانتیک شمالی و نزدیک شدن این ائتلاف به مرزهای روسیه تهدیدی برای این کشور به شمار می‌آید.
روسيه،ناتو،جمهور،رئيس،توسعه

رئیس جمهور روسیه در سخنرانی گفت که توسعه پیمان آتلانتیک شمالی و نزدیک شدن این ائتلاف به مرزهای روسیه تهدیدی برای این کشور به شمار می‌آید.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز سه‌شنبه گفت که مسکو آماده همکاری با پیمان ‌آتلانتیک شمالی (ناتو) است.
به گزارش اینترفکس، رئیس جمهور روسیه اضافه کرد: «ناتو همچنان وجود دارد و با وجود فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی هنوز در حال توسعه است.»
وی در ادامه گفت: «روسیه بارها تمایل خود برای همکاری با ناتو را ابراز داشته و انتظار دارم که منافع امنیتی مشترک بر این موضوع فائق آید.»
پوتین اضافه کرد که روسیه گام‌هایی را به سوی ناتو برداشته اما پس از سال 2008 همکاری‌ها متوقف شد.
وی تاکید کرد که توسعه ناتو یکی از تهدیدات علیه روسیه به شمار می‌آید.
نشست سران ناتو از امروز، سه‌شنبه به مدت دو روز در لندن، پایتخت انگلیس برگزار می‌شود.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا یکی از حاضران در این نشست است.
انتهای پیام/.