خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فاز دوم میدان نفتی آذر ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 بهمن 1397 - 09:01
ایلام - نماینده مردم ایلام در مجلس گفت: فاز دوم میدان نفتی آذر واقع در شهرستان مهران ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
استان،گاز،ايلام،چاه،ميدان،نفت،حفاري،اميني،پالايشگاه،روستاهاي ...

سلام امینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان ایلام ۱۹ ماه پس از پیروزی انقلاب شاهد یکی از پرمصیب ترین و رنج بارترین دوره های خود بوده چراکه رژیم صدام به کشور ما حمله کرد.
وی افزود: به واسطه مرز بسیار طولانی استان ایلام با کشور همسایه عراق، آسیب های بسیار زیادی به استان وارد شد و عملا استان ۱۰ سال از بازسازی عقب افتاد و در این شرایط سایر استان ها توانستند استفاده های خود را داشته باشند.
فاز دوم میدان نفتی سروک آذر مهران ۷۶ درصد پیشرفت دارد
وی ادامه داد: بنابراین در اینجا عادلانه است که به مردم استان ایلام بیشتر رسیدگی شود، ۱۰ شهرستان در استان داریم که باید به همه و تناسب با استعداد و موارد خاصی که در مناطق و شهرهای مختلف وجود دارد چه روستایی و چه شهری نسبتا یک عدالت برقرار شود.
امینی عنوان کرد: در استان استعدادهای زیادی از جمله در ذخایر نفت و گاز وجود دارد، ۹۰ درصد مواد هیدروکربنی نفت و گاز و میعانات غرب کشور در استان ایلام واقع است.
نماینده مردم ایلام در مجلس عنوان کرد: در زمان قبل از انقلاب فقط بخشی از چاه های نفت شهرستان دهلران فعال بود، در همه زمینه ها بعد از انقلاب و بعد از جنگ میدان های دیگری در همان منطقه دهلران شناسایی حفاری و برداشت می شود.
وی گفت: در میدان نفتی سروک آذر مهران ۶۵ هزار بشکه ظرفیت اسمی آن است و تا ۱۰۵ هزار نیز استعداد دارد، فاز دوم آن نیز ۷۶ درصد پیشرفت دارد.
۵ چاه جدید گاز در ایلام حفر می شود
وی ادامه داد: در چنگوله نیز میدان بزرگ نفتی وجود دارد و مسائل و مشکلاتی باعث تاخیر در پروژه شده است.
امینی اظهار داشت: در منطقه تنگ بیجار ایلام در بحث گاز پنج چاه حفاری شده و در حدود شش میلیون و ۸۰۰ هزار مترمکعب در حال حاضر تولید گاز دارد.
نماینده مردم استان در مجلس افزود: در زمینه توسعه گاز استان قبلا پنج چاه در استان وجود داشت، طی مکاتباتی که با وزیر نفت داشتیم در اواخر سال ۹۵ کارگروهی تشکیل شد و مرداد ماه سال ۹۶ با اعلام وزیر نفت ۱۰۰ میلیون دلار برای حفر چاه های جدید گذاشته شده که ۵۶ میلیون دلار آن برای حفاری ۵ چاه جدید که ظرفیت گاز استان به مرز ۱۱ میلیون مترمکعب برسد، اختصاص یافته است.
وی گفت: در کنار میدان گازی تنگه بیجار نیز پالایشگاه گاز و در کنار این پالایشگاه واحد پتروشیمی تعریف شده است، به برکت حفاری چاه ها و پالایشگاه گاز، بیشتر شهرها و روستاهای استان از نعمت گازرسانی برخوردار هستند.
وی عنوان کرد: بسیاری از روستاهای که در حال حاضر گازرسانی انجام نگرفته، در ماه ها و سال آینده روستاهای بالای ۲۰ خانوار گازردار می شوند.