خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایش ۷۲ مورد تخلفات کاندیداهای احتمالی مجلس در فارس

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 12 آذر 1398 - 13:27
رئیس هیئت بازرسی انتخابات فارس از پایش ٧٢ مورد تخلفات زودهنگام انتخاباتی در این استان تا روز سوم از مهلت نام نویسی خبر داد.
انتخابات،هيئت،تخلفات،تخلف،بازرسي،تبليغات،فارس،پايش

ایسنا/فارس رئیس هیئت بازرسی انتخابات فارس از پایش ٧٢ مورد تخلفات زودهنگام انتخاباتی در این استان تا روز سوم از مهلت نام نویسی خبر داد.
عبدالرضا قاسمپور سه شنبه ١٢ آذر حاشیه بازدید از ستاد انتخابات شهرستان شیراز در جمع خبرنگاران گفت: تا روز سوم نامنویسی برای انتخابات، 72 تخلف داوطلبان احتمالی انتخابات مجلس پایش شده که عمده این تخلفات شامل تبلیغات زودهنگام، برگزاری جلسات انتخاباتی، دعوت به همکاری و تبلیغات در فضای مجازی بوده است.
معاون استانداری فارس با بیان اینکه قانونگذار مدت زمان تبلیغات برای کاندبدا را مشخص کرده و داوطلبان موظف هستند بر اساس قانون اقدام به تبلبغات کنند، گفت: در حال حاضر ٣٦ هیئت بازرسی در استان روند فضای انتخابات را رصد و پایش می‌کنند.
او با بیان اینکه چندین مورد از تخلفات تبلیغات زود هنگام گزارش شده نیز مربوط به مدیران دستگاه‌های اجرایی بوده است، افزود: تخلف این مدیران بیشتر در فضای اظهارنظر بوده نه استفاده از اموال دولتی.
رئیس هیئت بازرسی انتخابات فارس از مردم خواست گزارش تخلفاتی کاندیداها را به سامانه ١١١ گزارش دهند، گفت: تخلف مدیران دولتی در هیئت تخلفات اداری و حوزه قضایی پیگیری می شود.
قاسمپور تاکید کرد: نهادهای عمومی، دستگاه‌ها و موسسات دولتی به هیچ عنوان نمیتوانند له یا علیه کاندیدا ورود کنند و فعالیت کارمندان در ساعت کار و استفاده از بیتالمال ممنوع است.
رئیس هیئت بازرسی انتخابات استان فارس همچنین از شکل گیری ستاد پیشگیری از وقوع جرم انتخاباتی خبر داد و گفت: تخلف داوطلبان به هیئتهای نظارت و اجرایی برای اعمال در بررسی صلاحیتها اعمال میشود.
انتهای پیام