خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره‌برداری از آسانسور ایستگاه‌های مترو بسیج و محمدیه

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 12 آذر 1398 - 13:22
در راستای مناسب‌سازی ایستگاه‌های مترو در پایتخت برای تردد معلولان و افراد کم توان امروز همزمان با روز جهانی معلولین، آسانسور ۲ ایستگاه بسیج و محمدیه به بهره‌برداری رسید.
آسانسور،ايستگاه،بهره،مترو،خط،دستگاه

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای مناسب سازی ایستگاه های مترو در پایتخت برای تردد معلولان و افراد کم توان امروز همزمان با روز جهانی معلولین، آسانسور ۲ ایستگاه بسیج و محمدیه به بهره‌برداری رسید.
در هریک از این ایستگاه ها ۲ دستگاه آسانسور با ظرفیت هر دستگاه ۸ نفر نصب و راه اندازی شده که در مجموع برای این کار، هزینه ای بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال صرف شده است.
بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته ایستگاه های متروی جدید پایتخت هنگام بهره برداری به منظور رعایت حال معلولان و افراد کم توان باید مجهز به پله برقی و آسانسور باشند.
از همین رو تمامی ایستگاه های جدید با پله برقی و آسانسور به بهره برداری می رسند و در صورت عدم تکمیل آسانسور، شرکت مترو متعهد شده است که ظرف مدت۳ ماه پس از بهره برداری نسبت به راه اندازی آسانسور در این ایستگاه ها اقدام کند.
شرکت مترو در راستای تعهد خود در این خصوص در صدد است عملیات تجهیز و بهره برداری از آسانسور را در ایستگاه های قدیمی و بهره برداری شده که فاقد آسانسور هستند نیز اجرایی کند.
بدین منظور مناقصه تهیه ۱۹۶ آسانسور برای خطوط قدیمی به ویژه خطوط ۳ و ۴ در دستور کار قرار دارد تا پس از مشخص شدن پیمانکار و تهیه آسانسور برای ایستگاه هایی که قابلیت نصب آسانسور دارند اقدام لازم صورت پذیرد.
گفتنی است به زودی با ورود ۴۸ دستگاه آسانسور به شبکه متروی تهران، ۲ ایستگاه از خط یک، ۸ ایستگاه از خط ۳ و ۵ ایستگاه از خط ۴ جهت استفاده بهتر افراد کم توان مناسب سازی خواهند شد.