خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 18 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاهیتی، پیشنهاد پاریس 2024 برای مسابقات موج‌سواری

فارس | ورزشی | سه شنبه، 12 آذر 1398 - 10:34
کمیته برگزاری بازی‌های 2024 پاریس، جزیره تاهیتی را برای مسابقات موج‌سواری پیشنهاد داد.
تاهيتي،جزيره،پاريس،المپيك،مسابقات

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از گاردین، کمیته سازماندهی بازی‌های 2024 پاریس پیشنهاد داد مسابقات موج‌سواری در جزیره تاهیتی برگزار شود.
پاریس که میزبانی بازی‌های المپیک را در سال 2024 برعهده دارد، جزیره تاهیتی از جزایر پولینزی را برای مسابقات موج‌سواری در اقیانوس اطلس پیشنهاد داد.
لیست مکان‌های میزبان مسابقات موج‌سواری در این بازی‌ها توسط کمیته سازماندهی مطرح شده که اسم تاهیتی در آن به چشم می‌خورد.
پیش از این توماس باخ رئیس کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) گفته بود: من در ماه ژوئن اعلام کردم و ذهنیتم را هم تغییر ندادم.
نظر شخصی من این است که شما باید چند سایت هم سطح را به عنوان کاندیدا در نظر بگیرید.
من قطعا ورزشگاهی را که به محل برگزاری بازی‌ها نزدیک باشد ترجیح می‌دهم تا ورزشکاران بتوانند در جو بازی‌های المپیک قرار بگیرند.
تاهیتی بزرگترین جزیره پولینزی با جمعیت 200 هزار نفری است.
از پاریس با هواپیما تا این جزیره 23 ساعت زمان لازم است.
انتهای پیام/س