خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بشار اسد با نماینده ویژه روسیه دیدار کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 11 آذر 1398 - 21:14
رئیس جمهور سوریه و الکساندر لاورنتیف درباره اوضاع ادلب و آماده سازی‌ها برای دور بعدی مذاکرات در پایتخت قزاقستان دیدار و گفت‌وگو کردند.
سوريه،اوضاع،ديدار،نورسلطان،بعدي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری ایتارتاس، دولت سوریه روز دوشنبه اعلام کرد بشار اسد، رئیس جمهور این کشور و الکساندر لاورنتیف، فرستاده ویژه روسیه در سوریه، درباره اوضاع ادلب و آماده سازی‌ها برای دور بعدی مذاکرات در نورسلطان، پایتخت قزاقستان دیدار و گفت‌وگو کردند.
این دیدار که سرگئی ورشنین، معاون وزیر امور خارجه روسیه نیز در آن شرکت داشت، در دمشق برگزار شد.
دفتر ریاست جمهوری سوریه در این خصوص اعلام کرد دو طرف در این دیدار درباره اوضاع سوریه با تمرکز بر ادلب و همچنین حملات تروریستی از ادلب به مناطق همجوار تبادل نظر کردند.
بنابر این گزارش دو طرف همچنین درباره تحولات در شمال شرقی سوریه و آماده سازی‌ها برای دور بعدی گفت‌وگو‌ها جهت حل و فصل اوضاع در سوریه که قرار است در نورسلطان برگزار شود، گفت‌وگو کردند.
انتهای پیام/