خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکیه: به دنبال باج گیری از ناتو نیستیم

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 11 آذر 1398 - 20:40
یک منبع امنیتی ترکیه در آستانه نشست ناتو در لندن گفت: ترکیه به دنبال باج‌گیری از ناتو با رد طرح دفاعی این ائتلاف برای بالتیک نیست.
تركيه،ناتو،دفاعي،حمايت،طرح،بالتيك

یک منبع امنیتی ترکیه در آستانه نشست ناتو در لندن گفت: ترکیه به دنبال باج‌گیری از ناتو با رد طرح دفاعی این ائتلاف برای بالتیک نیست.
به گزارش ایسنا خبرگزاری رویترز پیش از این گزارش داده بود که ترکیه تایید و حمایت طرح‌های دفاعی ناتو برای بالتیک و لهستان را به دریافت حمایت بیشتر از عملیات‌هایش در شمال سوریه مشروط کرده است.
آنکارا می گوید این بن بست به دلیل عدم حمایت آمریکا از طرح دفاعی جداگانه برای ترکیه است.
منبع امنیتی ترکیه گفت: ناتو نهادی است که ترکیه چه از لحاظ سیاسی و چه نظامی در آن حق وتو دارد و روندهایی نیز در این میان وجود دارد اینکه ترکیه به دنبال باج گیری است درست نیست اظهاراتی از این دست قابل قبول نیست.
ناتو برای تایید طرح بهبود دفاع لهستان، لیتوانی ، لتونی و استونی در مقابل تهدیدهای احتمالی از روسیه به ۲۹ رای مثبت اعضا نیاز دارد.
روابط ناتو و ترکیه به دلیل یک سری مسائل از جمله خرید سیستم دفاع هوایی اس ۴۰۰ روسیه و حمله به سوریه تیره شده است.
انتهای پیام