خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار داوطلبان انتخابات مجلس در مازندران به ۵۳ نفر رسید

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 11 آذر 1398 - 20:06
ساری - دبیر ستاد انتخابات مازندران گفت:۵۳ نفر در دو روز گذشته در ۹ انتخابیه اصلی استان برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند.
نفر،ثبت،حوزه

مهدی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از مجموع ۵۳ نفر ۲۹ نفر در روز دوم ثبت نام کردند که پنج نفر در حوزه آمل، هفت نفر در حوزه بابل، دو نفر در حوزه بابلسر، ۴ نفر در بهشهر، سه نفر در تنکابن، ۴ نفر در ساری، دو نفر در قائمشهر، یک نفر در نور و یک نفر در حوزه نوشهر بوده است.
وی اظهار داشت: از نظر تحصیلات ثبت نام کنندگان دارای مدرک حوزوی سطح ۳، دکترا و کارشناسی ارشد هستند و یکی از ثبت نام کنندگان دارای سابقه نمایندگی مجلس بوده که در حوزه ساری و میاندرود ثبت نام کرده است.
مازندران ۱۲ کرسی در انتخابات مجلس دارد و برای دهمین دوره انتخابات مجلس ۳۰۶ نفر ثبت نام کرده بودند..