خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرانه مطالعه در کشور ۱۳ دقیقه است

مشرق | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 11 آذر 1398 - 18:49
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در جامعه ما واقعا نگران رشد کتابخوانی هستیم با این همه تحصیل‌کرده هنوز سرانه مطالعه در کشور ۱۳ دقیقه است.
كرمان،جنوب،فرهنگي،ارشاد،فرهنگ،كتاب،اسلامي

به گزارش مشرق، باحضور معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان هفتمین نمایشگاه بزرگ کتاب استانی جنوب کرمان، در حسینیه شهدا جیرفت افتتاح شد.
محسن جوادی در این مراسم اظهار داشت: مردم جنوب کرمان میهمان‌نواز و فرهنگ‌دوست هستند و بنده از همه دست‌اندرکاران برگزاری این نمایشگاه کتاب دراین منطقه قدردانی می‌کنم.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان داشت: اصل نمایشگاه این است که کتابخوانی رواج پیدا کند و ما به‌دنبال این مهم هستیم.
وی افزود: در جامعه ما واقعا نگران رشد کتابخوانی هستیم با این همه تحصیل‌کرده هنوز سرانه مطالعه در کشور ۱۳ دقیقه است.
جوادی عنوان داشت: با وجود فضای مجازی از سال ۹۰ تاکنون سرانه کتاب‌خوانی درکشور رشد کرده است ولی بازهم جای نگرانی وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: تمدن ایران قدمت بالایی دارد، ایران با خیام، فردوسی و مولانا شناخته شده است و بزرگان ادب بودند که تمدن ایران را نگه داشتند.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز داشت: ما درحال تلاش برای توسعه کتابخانه‌های جنوب کرمان هستیم و این به تنهایی توسط ‌دولت میسر نمی‌شود.
حسین اسحاقی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب استان کرمان در این مراسم اظهار داشت: در کل کشور برنامه فرهنگی برگزار می‌شود و نمایشگاه‌های کتاب یکی از آن‌هاست.
وی بیان داشت: هشت کلان برنامه فرهنگی در حال اجرا است و در بحث پایتختی کتاب برای جنوب کرمان و جشنواره‌های فرهنگی فعالیت‌های خوبی انجام شده است .