خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موتور «موشک» با موفقیت آزمایش شد

فارس | دانش و فناوری | دوشنبه، 11 آذر 1398 - 16:16
طبق اعلام شرکت علم و فناوری هوافضای چین، این کشور با موفقیت مرحله دوم موتور موشک Long March-8 را امتحان کرده و برای پرواز در سال ۲۰۲۰ آماده شده است.
موشك،Long،مرحله،موتور،آماده

طبق اعلام شرکت علم و فناوری هوافضای چین، این کشور با موفقیت مرحله دوم موتور موشک Long March-8 را امتحان کرده و برای پرواز در سال ۲۰۲۰ آماده شده است.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، طبق اعلام شرکت علم و فناوری هوافضای چین (CASC)، این کشور با موفقیت مرحله دوم موتور موشک Long March-8 را امتحان کرده و برای پرواز در سال ۲۰۲۰ آماده شده است.
موتور هیدروژن-اکسیژن در تست به طور عادی کار می‌کرد و پس از انجام کلیه مراحل آزمایش خاموش شد.
موشک Long March-8 که توسط CASC ساخته شده، نوع جدیدی از موشک است که از طراحی ماژول استفاده می‌کند و می‌تواند در مدت زمان کوتاهی آماده شود و این امر را برای پرتاب تجاری رقابتی می‌کند.
مرحله اول موشک Long March-8 شبیه به موشک Long March-7 و مرحله دوم مشابه مرحله سوم موشک Long March-3A است.
این ظرفیت بارگذاری 5 تن در مدار را فراهم می‌کند.
موشک Long March-8 قرار است مونتاژ شود و پیش بینی می‌شود که سالانه 10 تا 20 پرتاب توسط آن انجام شود که برخی از آن پرتاب‌های تجاری خواهد بود.
انتهای پیام/