مرکز پایش مسئولیت اجتماعی در اتاق بازرگانی فارس راهاندازی میشود
رئیس کمیسیون حمایت قضایی، مالکیت فکری، حاکمیت شرکتی و مسئولیت اجتماعی بنگاههای اتاق بازرگانی فارس گفت: به زودی مرکز پایش مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی در این اتاق راهاندازی میشود.

ایسنا/فارس رئیس کمیسیون حمایت قضایی، مالکیت فکری، حاکمیت شرکتی و مسئولیت اجتماعی بنگاههای اتاق بازرگانی فارس گفت: به زودی مرکز پایش مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی در این اتاق راهاندازی میشود.
سهیلا محبی دوشنبه ۱۱ آذر در کمیسیون حمایت قضایی، مالکیت فکری، حاکمیت شرکتی و مسئولیت اجتماعی بنگاههای اتاق بازرگانی فارس، با بیان اینکه اطلاعات در مورد مسائل اجتماعی در جامعه بسیار پراکنده است و آمارهای نهادهای متولی مسایل اجتماعی در سطح استانی و ملی تفاوتهای محسوسی دارد، گفت: این موارد نیاز به ایجاد مرکز پایش مسئولیت اجتماعی را بیشتر کرده است.
وی افزود: هدف ما از ایجاد مرکز پایش مسئولیت اجتماعی بررسی و رصد فعالیتهای انجام شده در حوزه مسایل اجتماعی در استان و انجام اقدامات در حوزه عملیاتی و پایش این اقدامات است.
محبی اظهار کرد: با راهاندازی این مرکز افراد متخصص گردهم میآیند و در فاز اجرایی در بازده زمانی مشخص فضای مسئولیت اجتماعی استان را پایش و گزارش آن را اعلام میکنند.
او با بیان اینکه کار در حوزه مسئولیت اجتماعی سختیهای خاصی دارد، اضافه کرد: با راهاندازی این مرکز فعالیتها در حوزه مسئولیت اجتماعی در استان ساختارمند خواهد شد و همچنین در پی پایش فضای مسئولیت اجتماعی در استان شرکتهای راکد، فعال و یا نیمه فعال در حوزههای اجتماعی در استان مشخص میشود.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس ادامه داد: در حوزه مسئولیت اجتماعی شاخصهای جهانی وجود دارد و ما به دنبال تعریف شاخصهای استانی در این موضوع هستیم لذا برای ایجاد این مرکز نیازمند در اختیار داشتن اطلاعات و دادهها از محیطهای اجتماعی و تعامل با بخشهای مرتبط با فعالیتهای اجتماعی است که روند کار این مرکز مشابه مرکز پایش فضای کسب و کار در استانها خواهد بود.
محبی عنوان کرد: حوزه مسئولیتهای اجتماعی یکی از بخشهای مهم برای تصمیم گیری مدیران استانی و کشوری است که امیدوارم این مرکز بتواند با همافزایی و خرد جمعی صاحبنظران حوزه مسئولیتهای اجتماعی در استان به اهداف متعالی که برای آن تعریف شده جامعه عمل بپوشاند.
رئیس کمیسیون حمایت قضایی، مالکیت فکری، حاکمیت شرکتی و مسئولیت اجتماعی بنگاههای اتاق بازرگانی فارس همچنین گفت: الزام به حمایت مالکیت فکری در توسعه کسب و کارها انکار ناپذیر است و در این راستا ارتقای سطح دانش برای بهبود رتبه ایران در شاخص مالکیت فکری موضوع مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
او گفت: ذی نفعان مستقیم مالکیت فکری، بخش خصوصی است بنابراین حضور تشکلهای بخش خصوصی در مشارکت این زمینه بسیار حائز اهمیت است، زیرا تکریم و حمایت از مالکیت فکری موضوع مهم در حوزه اقتصادی است که کمیته مالکیت فکری این کمیسیون باید این مهم را به عنوان سرفصل فعالیتها مد نظر قرار دهد.
محبی با اشاره به بررسی قانون جدید تجارت اضافه کرد: قانون جدید تجارت قاضی محور است و قضات ما به صورت تخصصی تسلط کافی و کارشناسی تخصصی بر مسایل اقتصادی ندارند لذا نیاز است کمیتههای زیر مجموعه این کمیسیون به صورت تخصصی و کارشناسی قانون جدید تجارت را بررسی و نظرات کارشناسی خود را اعلام کنند.
او همچنین با اشاره به درخواست فعالان اقتصادی از این کمیسیون ادامه داد: یکی از درخواستهای ذی نفعان و فعالان بخش خصوصی از ما توجه به مسایل مالیاتی است که با توجه به نیاز این مهم به زودی جلسه مشترک کمیسیونهای تخصصی حمایت قضایی، مالکیت فکری، حاکمیت شرکتی و مسئولیت اجتماعی بنگاهها و مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق برای بهره گیری از توان تخصصی و هم افزایی جمعی برگزار خواهد شد.
محبی خاطرنشان کرد: در شرایط اقتصادی فعلی فعالان اقتصادی، تولید کنندگان و کارآفرینان با مشقتهای فراوانی چرخه تولید و اشتغال را حفظ کردهاند و انتظار فعالان اقتصادی از مسئولان تلاش برای کاهش مشکلات و معضلات و تسهیل امور تولید است.
انتهای پیام