خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادستان کل رژیم صهیونیستی: نتانیاهو محاکمه می‌شود

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 11 آذر 1398 - 15:53
دادستان کل رژیم صهیونیستی به رئیس پارلمان این رژیم اطلاع داد که محاکمه نتانیاهو در دستور کار قرار گرفته و در دادگاه بخش قدس برگزار خواهد شد.
نتانياهو،رژيم،مصونيت،دادستان

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از جروزالم پست، «آویخای مندلبلیت»، دادستان کل رژیم صهیونیستی، امروز در نامه‌ای به «یولی ادلستین»، رئیس پارلمان این رژیم اطلاع داد که محاکمه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم در دستور کار قرار گرفته و در دادگاه بخش اورشلیم (قدس اشغالی) برگزار خواهد شد.
مندلبلیت همچنین به ادلستین اطلاع داد که مهلت ۳۰ روزه نتانیاهو برای تصمیم‌گیری در مورد استفاده از مصونیت پارلمانی خود یا صرف‌نظر کردن از آن، از امروز آغاز خواهد شد.
دو هفته پیش، آویخای مندلبلیت، دادستان کل رژیم صهیونیستی، رسماً نتانیاهو را به کلاهبرداری، ارتشاء و خیانت در امانت متهم کرد.
نتانیاهو اکنون ۳۰ روز فرصت دارد تا از کنست تقاضای مصونیت قضایی کند به نحوی که از محاکمه کیفری وی اجتناب شود.
انتهای پیام/