خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسمومیت ۲ نفر با گاز مونوکسید کربن در چهارمحال و بختیاری

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 11 آذر 1398 - 14:46
شهرکرد- رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی چهارمحال و بختیاری از مسمومیت دو نفر با گاز مونوکسید کربن در چهارمحال و بختیاری خبر داد.
مونوكسيد،چهارمحال،مسموميت،بختياري

محمد حیدری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به مسمومیت دو نفر با گاز مونوکسید کربن در چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: این حادثه مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در شهر بلداجی رخ داده است.
وی تاکید کرد: این حادثه دو مصدوم آقای ۳۵ و خانم ۳۱ ساله در پی داشت که پس از انجام اقدامات درمانی مناسب توسط کارشناسان فوریت های پزشکی اورژانس با یک دستگاه آمبولانس به مرکز درمانی بلداجی منتقل شدند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی چهارمحال و بختیاری از مسمومیت ۱۰۵ نفر با گاز مونوکسید کربن در چهارمحال و بختیاری در سالجاری خبر داد.
وی بیان کرد: خانواده ها باید در روشن کردن لوازم گرمایش احتیاط های لازم را انجام دهند.