سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت‌های هلال‌احمر بر پایه انسان‌محوری است

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 11 آذر 1398 - 14:34
سرپرست سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور گفت: جمعیت هلال احمر ایران یک نهاد عمومی غیردولتی و غیرسیاسی است که فعالیت ها در این نهاد بر پایه انسان محوری انجام می‌شود.
هلال،احمر،استان،كانون،جمعيت،مركزي،جوانان،نفر،شرايط،طلاب،كشور ...

ایسنا/مرکزی سرپرست سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور گفت: جمعیت هلال احمر ایران یک نهاد عمومی غیردولتی و غیرسیاسی است که فعالیت ها در این نهاد بر پایه انسان محوری انجام می‌شود.
رضا بامداد اصل در آیین تجلیل از روحانیون و اعضای کانون طلاب امدادرسان در سیل که در اراک برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت هلال احمر ایران یک نهاد عمومی غیردولتی و غیرسیاسی است که نباید کار سیاسی انجام دهد بلکه تلاش می کند که نشان دهد جوانان جمهوری اسلامی ایران در تمام شرایط می‌توانند به مردم و کشور کمک کنند.
وی افزود: در جمعیت هلال احمر محور اصلی اقدامات، انسان محور است و باید نشان داد که در تمامی لحظات حساس و بحرانی می‌توانیم کمک‌رسان ملت باشیم.
سرپرست سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه مقام معظم رهبری توجه ویژه‌ای به جوانان دارند، بیان کرد: نقاط محروم استان باید مشخص شود و آموزش‌های لازم جهت آماده سازی برای شرایط بحرانی و برنامه‌ریزی در راستای عمل به منویات مقام رهبری در راستای رفع آسیب‌های نقاط محروم و آسیب دیده صورت بگیرد.
به گزارش ایسنا، نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی نیز در این مراسم گفت: عملکرد و کارنامه درخشان استان مرکزی در زلزله کرمانشاه و سیل لرستان و خوزستان نشان دهده این است که مردم استان بصورت خودجوش و داوطلبانه به آسیب دیدگان کمک کرده اند.
آیت‌الله دری نجف آبادی بیان کرد: همچنین در مسائل اخیر پیش آمده در کشور به دنبال افزایش نرخ بنزین نیز، برخلاف برخی استان‌ها، مردم استان مرکزی با نجابت و هوشیاری عمل کرده و اقدامات جاهلانه انجام ندادند، ضمن اینکه انتقاداتی هم در این رابطه داشتند.
وی اضافه کرد: هلال احمر موظف است در همه شرایط بویژه شرایط حساس، حضوری فعال، روزانه و آمادگی کامل و در همه عرصه‌های ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: مجموعه جوانان، داوطلبان و امدادگران جمعیت هلال احمر با کمترین انتظار و بیشترین بازدهی در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی حضور فعال و موثری دارند.
دری نجف آبادی هدایت افکار عمومی را یک وظیفه مهم دانست و تصریح کرد: جمعیت هلال احمر باید به منظور حضور در تمامی شرایط حساس آمادگی کامل داشته باشد و به عنوان یک وظیفه ذاتی جوانان را از شبکه‌های مسموم مجازی و مواد مخدر، مشروبات الکلی و غیره نجات دهد.
به گزارش ایسنا، رئیس جمعیت هلال احمر استان مرکزی نیز در این مراسم با بیان اینکه ۱۷ کانون طلاب در جمعیت هلال احمر استان مرکزی وجود دارد، گفت: ۴۸۰ نفر از طلاب استان مرکزی در جریان سیل در منطقه پلدختر و معمولان حاضر شدند و خدمات فرهنگی و امدادی را ارائه دادند، تمامی خدمات هلال احمر با مشارکت جوانان شکل می‌گیرد و نیاز است این جمعیت به درستی هدایت شود.
محمد محمدی با اشاره به اینکه ۱۲هزار عضو فعال در جمعیت هلال احمر استان مرکزی فعالیت دارند، بیان کرد: از این تعداد هشت هزار و ۵۰۰ نفر در کانون جوانان( ۱۸ سال به بالا)، هزار و ۵۰۰ نفر در کانون غنچه‌ها، هزار و ۷۰۰ نفر در کانون دانش آموزی، ۴۰۷ نفر در کانون دانشجویی و ۳۸ نفر در کانون روستایی فعالیت می‌کنند.
وی اضافه کرد: در سال جاری ۴هزار و ۸۹۴ عضو جدید به داوطلبان سازمان هلال احمر در استان مرکزی اضافه شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: در مجموع در استان مرکزی ۲۳ کانون جوانان، ۲۳ کانون دانشجویی، ۱۴۳ کانون دانش آموزی، ۲ کانون روستایی و ۴۳ کانون غنچه‌های هلال وجود دارد.
به گزراش ایسنا، در پایان این مراسم از روحانیون و اعضای کانون طلاب امدادرسان و اعضای برتر امور جوانان شعب جمعیت هلال احمر استان مرکزی تجلیل شد.
انتهای پیام