خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامره: استقلال شانس مسلم قهرمانی است/ استراماچونی به زمان نیاز داشت

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 11 آذر 1398 - 10:11
مهاجم پیشین تیم فوتبال استقلال گفت که این تیم یکی از شانس‌های اصلی قهرمانی در لیگ برتر است.
استقلال،بازي،تيم،شرايط،سامره،تساوي،قهرماني

علی سامره در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره دیدار سپاهان و استقلال که با تساوی 2-2 به پایان رسید، گفت: با توجه به شرایط دو تیم، قابل پیش‌بینی بود که شاهد یک بازی جذاب و تماشاگرپسند باشیم.
هیچ‌کدام از دو تیم با توجه به وضعیتی که در جدول دارند، دوست نداشتند ببازند.
در مجموع استقلال تیم برتر زمین بود و این شایستگی را داشت که برنده از زمین بیرون بیاید.
استقلال در چند صحنه بدشانسی آورد و از اشتباهات داوری هم ضرر کرد.
این تیم مستحق برد بود و این تساوی چیزی از ارزش‌های استقلال کم نمی‌کند.
وی ادامه داد: استقلال در این بازی به‌خوبی حریفش را آنالیز کرده بود و نمایش‌های درخشان این تیم در چند بازی اخیر ادامه یافت.
مدت‌ها قبل که استقلال نتیجه نمی‌گرفت برخی انتقاد می‌کردند اما من می‌گفتم باید به سرمربی استقلال فرصت داد تا شناخت بیشتری از فوتبال ایران و شرایط تیمش پیدا کند.
این مربی برای پیاده کردن سیستم موردنظرش و همچنین آماده کردن بازیکنان برای بازی در این سیستم نیاز به زمان داشت و دیدید که شرایط استقلال نسبت به هفته‌های گذشته خیلی بهتر شد.
سامره در پاسخ به این پرسش که «آیا استقلال می‌تواند در این فصل قهرمان شود؟» عنوان کرد: استقلال بدون شک یکی از شانس‌های اصلی قهرمانی است.
بازی بعدی با شهر خودرو هم بسیار مهم است و اگر استقلال این بازی را ببرد موقعیت بهتری پیدا خواهد کرد.
استقلال به روزهای خوبش رسیده و امسال شانس مسلم قهرمانی است.
انتهای پیام/