خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

137 نفر در روز نخست ثبت‌نام به فرمانداری تهران آمدند/ حضور پررنگ 30 تا 50 ساله‌ها

فارس | سیاسی | یکشنبه، 10 آذر 1398 - 18:41
فرماندار تهران از ثبت نام قطعی ۱۳۷ نفر برای داوطلبی انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در نخستین روز از مهلت قانونی ثبت نام در این انتخابات خبر داد.
نفر،ثبت،مجلس،تهران،مدرك،داوطلبان

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، عیسی فرهادی فرماندار تهران عصر یکشنبه(10 آذر) در پایان نخستین روز ثبت نام از داوطلبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تا کنون ۱۳۷ نفر به طور قطعی برای نمایندگی از تهران ثبت نام کرده‌اند که ۱۱۷ نفر از این تعداد را مردان و ۲۰ نفر را زنان تشکیل می‌دهند.
۴۶ نفر نیز در حال طی مراحل ثبت نام هستند.
وی گفت: در مقایسه با روز اول ثبت نام از داوطلبان کاندیداتوری انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی که ۱۹ درصد از ثبت نام کنندگان را زنان تشکیل می‌دادند، این رقم با کاهش ۴ درصدی امروز به ۱۵ درصد رسیده است.
فرماندار تهران افزود: از ۱۳۷ نفری که در نخستین روز مهلت قانونی ثبت نام در انتخابات مجلس، فرآیند ثبت نام خود را بطور کامل طی کرده‌اند، ۱۹ نفر دارای مدرک دکتری، ۱۰۷ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد، ۱۰ نفر دارای مدرک کارشناسی و یک نفر نیز دارای تحصیلات حوزوی هستند.
همچنین ۹۵ نفر از ثبت نام کنندگان در بازه سن ۳۰ الی ۵۰ سال، ۳۸ نفر در بازه سنی ۵۰ الی ۷۰ سال و ۲ نفر بالای ۷۰ سال هستند.
فرهادی ادامه داد: این آمار نشان می‌دهد که درصد بالایی از داوطلبان نمایندگی مجلس یازدهم از افراد جوان هستند.
۲ نفر از افرادی که امروز ثبت نام خود را به طور کامل انجام داده اند نیز دارای سوابق نمایندگی بودند.
همچنین ۳۷ نفر از ایثارگران نیز با حضور در محل اعلام شده از سوی فرمانداری تهران مراحل ثبت نام خود را طی کردند.
انتهای پیام/