سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

40 درصد منابع بانک‌های خصوصی در ایلام به خارج از استان منتقل می‌شوند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 10 آذر 1398 - 16:59
معاون استاندار ایلام گفت: در حالی که مردم به سرمایه‌گذاری در بانک‌های خصوصی علاقمند تر هستند اما 40درصد منابع منابع این بانک‌ها به خارج از استان منتقل می شود.
استان،بيمه،منابع،ايلام،معاون،خصوصي،مشكلات،نعمتي،استاندار،هما ...

ایسنا/ایلام معاون استاندار ایلام گفت: در حالی که مردم به سرمایه‌گذاری در بانک‌های خصوصی علاقمند تر هستند اما 40درصد منابع منابع این بانک‌ها به خارج از استان منتقل می شود.
«حیدر نعمتی» در نشست شورای هماهنگی بانک‌ها و بیمه‌های استان که با حضور معاون وزیر اقتصاد برگزار شد، با بیان اینکه برخی دستورالعمل ها ، مصوبات و بخش نامه های مرکزی در استان موجب ایجاد مشکلاتی شده است، اظهار کرد: بحث تخصیص ۱۰۰ درصد اعتبارات تملک دارایی ها و افزایش اختیارات سیستم بانکی باید به عنوان یک مشوق برای جذب سرمایه گذار در استان اجرا شود.
وی با بیان اینکه۴۰ درصد منابع بانک‌های خصوصی به خارج از استان منتقل می شود، تصریح کرد: با توجه به سرمایه گذاری مردم در این بانک ها، بانک های دولتی با کمبود منابع مواجه می شوند و نیازمند فعال شدن کانون بانک‌ها در استان هستیم تا منابع را به سمت سیاست های اشتغال در استان سوق دهیم.
معاون استاندار ایلام یکی دیگر از مشکلات را عدم اختیار کارگروه تسهیل در خصوص واحدهای تملیکی دانست و تصریح کرد: نمی‌توان در خصوص سهم آورده و اجاره به شرط تملیک در این ستاد تصمیم گرفت که نیاز به افزایش اختیار بیشتر در این ستاد به استان‌ها هستیم.
نعمتی به ضرورت اجرای طرح جامع گمرکی در استان اشاره کرد و افزود: اجرای این طرح می‌تواند به منظور رفع مشکل تجار و بازرگان و افزایش صادرات مثمرثمر باشد اما به رغم پیگیری های زیاد هنوز انجام نشده است.
وی ادامه داد: چندی قبل حوزه خصوصی سازی بحث کشتارگاه ایلام را در مرکز واگذار کرد که مشکلات زیادی با این واحد در استان داشتیم که سال گذشته دوباره واگذار شد ولی هنوز تعیین تکلیف نشده که نیاز است برای رفع مشکلات این واحد هرچه سریعتر وضعیت آن مشخص شود.
نعمتی گفت: بیمه در حوزه تولید ضعیف عمل کرده و نیازمند دستورالعملی برای اجرای بیمه در واحدهای تولیدی استان هستیم چون منابعی برای جبران خسارت به بخش خصوصی نداریم و نیاز است که الزام بیمه ای برای واحدها اجرا شود تا در صورت خسارت بیمه هزینه های مالی آنها را جبران کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: فعال شدن شورای هماهنگی بیمه ضروری است تا بتوان با کمک آن مسائل و مشکلات بیمه در استان را رصد و برطرف کرد.
انتهای پیام