خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فردا مدارس استان تهران دایر است/ لغو تمام محدودیت‌های کمیته کاهش آلودگی

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 10 آذر 1398 - 13:42
معاون امور عمرانی استانداری تهران گفت:‌ از فردا تمامی مدارس استان تهران دایر هستند و محدودیت‌های کمیته کاهش آلودگی هوا نیز لغو می‌شود.
تهران،استان،مدارس،ناسالم،مقاطع،استانداري

محمد تقی‌زاده معاون امور عمرانی استانداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس،‌ اظهار داشت: بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی از میزان غلظت آلاینده‌های استان تهران در هوا کاسته شده است و از فردا یک سامانه بارشی و وزش باد در استان تهران وارد می‌شود.
وی ادامه داد:‌ تمام محدودیت‌های آلودگی هوا در استان تهران از فردا حذف می‌شود و تمامی مقاطع تحصیلی مدارس نیز دایر است و هیچ گونه تعطیلی در مدارس نداریم.
معاون امور عمرانی استانداری تهران گفت: همچنان برخورد با خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی در دستور کار پلیس راهور است و مقرر شده در این خصوص اقدامات جدی‌تری صورت بگیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در حال حاضر شاخص آلودگی هوای شهر تهران همچنان بر روی عدد 112 و ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه است که بر اساس پیش‌بینی‌ها از حجم آلاینده‌ها کاسته خواهد شد.
یک هفته گذشته هوای تهران در شرایط ناسالم برای همه آحاد جامعه بود و مدارس استان تهران در تمامی مقاطع به غیر از مدارس شهرستان‌های فیروزکوه،‌ دماوند و پردیس سه روز تعطیل شد و یک روز هم دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در استان به غیر از شهرستان‌های نامبرده تعطیل شدند.
انتهای پیام/